mavika
Fanka BB :)
Ja jak mialam 16 to się strasznie zabujalam w 19 latku ale mnie nie chciał bo się prokuratora bal [emoji14]Ja miałam 16, Krzysiek... 22 [emoji33] długo okłamywałam moją mamę, że ma 19
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jak mialam 16 to się strasznie zabujalam w 19 latku ale mnie nie chciał bo się prokuratora bal [emoji14]Ja miałam 16, Krzysiek... 22 [emoji33] długo okłamywałam moją mamę, że ma 19
Taka mam@AlexF 3 listopada a Ty lubie byc z konca roku [emoji16]
Wiem, ze ciezko to komus zrozumiec jesli tego nie przechodzi ale to w sumie malo wazne, najwazniejsze to to, ze ktos daje wsparcie. Moj Kuba malo rozumiem depresje, chociaz sie stara, to jednak nie rozumie ale nie przeszkadza mu to byc moim najwiekszym wsparciem. Gdyby nie on to nie wiem gdzie bym teraz byla. I bardzo dobrze, ze maz stara sie byc wiecej czasu z Wami. Moze to troszczke pomoze w poprawie
@mavika piekna rodzinka jestes tutaj opalona czy masz taka ciemna karnacje? [emoji7]
@martula1985 i sie boisz o nasze zdrowie, ze nie poradzimy sie z jego uroda i dostaniemy kociokwiku? [emoji23]
Pieski cud miod i malinka, nic tylko tulic i glaskac po brzuszku
To moj skarb, moja mala-wielka radosc. Ubostwiam, kocham i schrupalabym do ostatniej kosteczki [emoji173]️
Dwa serca pod sercem [emoji173]️[emoji173]️
Chce Ci Martula powiedzieć, że Ty do wstrętnych rowniez nie nalezysz[emoji4]Mi nie dziękuj, podziękuj rodzicom za geny [emoji16]
A mi właśnie kolejna os w szpitalu dała 27 i niech tak zostanie [emoji12][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BB
assiek,pytasz jak po szczepieniu? Trochę łez poleciało. Do ostatniej chwili utrzymywalam ten wstrętny preceder w tajemnicy. Następne klucie jak będzie miał lat 9, czyli za cztery lata. Do tego czasu zapomni, a mam nadzieje, ze przy następnym szczepieniu będzie twardzielem[emoji123]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale gustowna spineczka[emoji4]jak dama się zwie?@AlexF 3 listopada a Ty lubie byc z konca roku [emoji16]
Wiem, ze ciezko to komus zrozumiec jesli tego nie przechodzi ale to w sumie malo wazne, najwazniejsze to to, ze ktos daje wsparcie. Moj Kuba malo rozumiem depresje, chociaz sie stara, to jednak nie rozumie ale nie przeszkadza mu to byc moim najwiekszym wsparciem. Gdyby nie on to nie wiem gdzie bym teraz byla. I bardzo dobrze, ze maz stara sie byc wiecej czasu z Wami. Moze to troszczke pomoze w poprawie
@mavika piekna rodzinka jestes tutaj opalona czy masz taka ciemna karnacje? [emoji7]
@martula1985 i sie boisz o nasze zdrowie, ze nie poradzimy sie z jego uroda i dostaniemy kociokwiku? [emoji23]
Pieski cud miod i malinka, nic tylko tulic i glaskac po brzuszku
To moj skarb, moja mala-wielka radosc. Ubostwiam, kocham i schrupalabym do ostatniej kosteczki [emoji173]️
Dwa serca pod sercem [emoji173]️[emoji173]️
Nam w listopadzie stuknie 16 lat razem, 8 po ślubie. Bez przerw! [emoji33]
Za chwilę będzie tak, że więcej niż pół życia z Nim jestem [emoji173] zdecydowanie to ta lepsza połowa