reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

Tu na wszystkich zdjęciach ja...z ostatnich mcy
1501159781-aaaaaa.jpeg
1501159803-aaaaaa.jpeg
1501159818-aaaaaa.jpeg
1501159829-aaaaaa.jpeg
1501159843-aaaaaa.jpeg
1501159849-aaaaaa.jpeg
1501159856-aaaaaa.jpeg
tylko nie śmiać się [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BB
Jesteś bardzo ładna.
Masz takie dobre oczy:)

reklama
Jesteś bardzo ładna.
Masz takie dobre oczy:)

Boszzz dziękuje...a ja taka wredota bywam [emoji12]

Ja z mojego detektora nie korzystałam jeszcze, bo mąż ma sklerozę i zapomniał mi baterii kupić [emoji57]

Hahaha, wyciągnij mu z czegoś innego, np pilota, jeśli pasują- od razu mu się przypomni [emoji12][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BB

Przebrnelam nie wiem ile spamietalam ;)
Dotkass cieszę się że samopoczucie lepsze i ze zmieniła Ci się współlokatorka, tamta poprzednia istna tragedia, ale ważne ze to juz za Tobą ;)
Piękne foty,jesteś śliczną kobietą! :tak: i zdecydowanie nie wyglądasz na 36lat.

Ogien121212 trzymaj się, idziesz na wcześniejsze usg czy czekasz do przyszłego tygodnia?

Saraaaa gratulacje! Super wieści! :biggrin2:

Chrząszczyk jak po szczepieniu?

Shemsi super robota! Ja to mam 2 lewe ręce o_O

AlexF pisz tu jak najczęściej, zawsze możesz się wygadac ! Trzymam kciuki żeby udało się wyjść szybko z kryzysu! Ściskam

Ja dziś rano uświadomiłam sobie ze wczoraj ani mnie nie mdlilo ani brzuch nie bolał, nic a nic więc z jednej strony się ucieszyłam a z drugiej jak to ja zaczęłam się zastanawiać czy aby wszystko jest ok :rolleyes2: pogadalam z brzuchem i umówiliśmy się z dzidzia źr jak jest ok da jakiś znak :sorry: no i dała przez godzinę tak mnie mdlilo źr myślałam ze wymiotami się skończy, brzuch ciągnął... Tak więc mniemam ze jest ok! :laugh2:
Dzięki, normalnie bardzo mi miło, że mnie wspieracie! Nie chce mi się gadać, a w moim przypadku to dość dziwne, ale wiem, że muszę ogarnąć się...

Dziewczyny kocham Was!!!

reklama
Do góry