reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

Tu na wszystkich zdjęciach ja...z ostatnich mcy
1501159781-aaaaaa.jpeg
1501159803-aaaaaa.jpeg
1501159818-aaaaaa.jpeg
1501159829-aaaaaa.jpeg
1501159843-aaaaaa.jpeg
1501159849-aaaaaa.jpeg
1501159856-aaaaaa.jpeg
tylko nie śmiać się [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BB
Jesteś bardzo ładna.
Masz takie dobre oczy:)

reklama
Jesteś bardzo ładna.
Masz takie dobre oczy:)

Boszzz dziękuje...a ja taka wredota bywam [emoji12]

Ja z mojego detektora nie korzystałam jeszcze, bo mąż ma sklerozę i zapomniał mi baterii kupić [emoji57]

Hahaha, wyciągnij mu z czegoś innego, np pilota, jeśli pasują- od razu mu się przypomni [emoji12][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BB

Przebrnelam nie wiem ile spamietalam ;)
Dotkass cieszę się że samopoczucie lepsze i ze zmieniła Ci się współlokatorka, tamta poprzednia istna tragedia, ale ważne ze to juz za Tobą ;)
Piękne foty,jesteś śliczną kobietą! :tak: i zdecydowanie nie wyglądasz na 36lat.

Ogien121212 trzymaj się, idziesz na wcześniejsze usg czy czekasz do przyszłego tygodnia?

Saraaaa gratulacje! Super wieści! :biggrin2:

Chrząszczyk jak po szczepieniu?

Shemsi super robota! Ja to mam 2 lewe ręce o_O

AlexF pisz tu jak najczęściej, zawsze możesz się wygadac ! Trzymam kciuki żeby udało się wyjść szybko z kryzysu! Ściskam

Ja dziś rano uświadomiłam sobie ze wczoraj ani mnie nie mdlilo ani brzuch nie bolał, nic a nic więc z jednej strony się ucieszyłam a z drugiej jak to ja zaczęłam się zastanawiać czy aby wszystko jest ok :rolleyes2: pogadalam z brzuchem i umówiliśmy się z dzidzia źr jak jest ok da jakiś znak :sorry: no i dała przez godzinę tak mnie mdlilo źr myślałam ze wymiotami się skończy, brzuch ciągnął... Tak więc mniemam ze jest ok! :laugh2:
Dzięki, normalnie bardzo mi miło, że mnie wspieracie! Nie chce mi się gadać, a w moim przypadku to dość dziwne, ale wiem, że muszę ogarnąć się...

Dziewczyny kocham Was!!!

reklama
Do góry