Jesteś bardzo ładna.Tu na wszystkich zdjęciach ja...z ostatnich mcytylko nie śmiać się [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BB
Masz takie dobre oczy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesteś bardzo ładna.Tu na wszystkich zdjęciach ja...z ostatnich mcytylko nie śmiać się [emoji12]
Ja też rocznikowo 29, ale faktycznie 28 kiedy masz urodziny?@Dotkass ja rocznikowo 29 (ale jeszcze 28 [emoji1377]) a Kuba 32.
@DorciaMamaOlka no to dobrze, ze dobrze bo Cie pyzunia juz wywolywala
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jesteś bardzo ładna.
Masz takie dobre oczy
Ja z mojego detektora nie korzystałam jeszcze, bo mąż ma sklerozę i zapomniał mi baterii kupić [emoji57]
No właśnie nie pasują [emoji23] ale i tak by nie poskutkowało, więcej siedzi przed kompem niż tv...Boszzz dziękuje...a ja taka wredota bywam [emoji12]
Hahaha, wyciągnij mu z czegoś innego, np pilota, jeśli pasują- od razu mu się przypomni [emoji12][emoji23]
No właśnie nie pasują [emoji23] ale i tak by nie poskutkowało, więcej siedzi przed kompem niż tv...
Dzięki, normalnie bardzo mi miło, że mnie wspieracie! Nie chce mi się gadać, a w moim przypadku to dość dziwne, ale wiem, że muszę ogarnąć się...Przebrnelam nie wiem ile spamietalam
Dotkass cieszę się że samopoczucie lepsze i ze zmieniła Ci się współlokatorka, tamta poprzednia istna tragedia, ale ważne ze to juz za Tobą
Piękne foty,jesteś śliczną kobietą! i zdecydowanie nie wyglądasz na 36lat.
Ogien121212 trzymaj się, idziesz na wcześniejsze usg czy czekasz do przyszłego tygodnia?
Saraaaa gratulacje! Super wieści!
Chrząszczyk jak po szczepieniu?
Shemsi super robota! Ja to mam 2 lewe ręce
AlexF pisz tu jak najczęściej, zawsze możesz się wygadac ! Trzymam kciuki żeby udało się wyjść szybko z kryzysu! Ściskam
Ja dziś rano uświadomiłam sobie ze wczoraj ani mnie nie mdlilo ani brzuch nie bolał, nic a nic więc z jednej strony się ucieszyłam a z drugiej jak to ja zaczęłam się zastanawiać czy aby wszystko jest ok pogadalam z brzuchem i umówiliśmy się z dzidzia źr jak jest ok da jakiś znak no i dała przez godzinę tak mnie mdlilo źr myślałam ze wymiotami się skończy, brzuch ciągnął... Tak więc mniemam ze jest ok!