reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

Nie zachcianki tylko nie smakuje mi nic innego niz czekolada [emoji14] a z kacprem mdlilo mnie na sam jej widok..
U nas tez nie planowana ale jakby pomyslec to sie zgadza
Ja przytylam 8kg tylko ale Kacper mial zaledwie 1.5kg

Wiktor ważył niecałe 4kg. Ale to tez było upalne lato, bardzo puchlam, przy wypisie do domu w trzeciej dobie ważyłam juz 15kg mniej, a startowałam w ogole ze spora niedowaga, wiec lekarka uznała za naturalne, ze organizm chce szybko nadrobić. Ale i tak to była dla mnie masakra

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cupcake to z jaka waga startowalas i z jaka teraz startujesz?

Wtedy 60kg przy 185cm wzrostu. Teraz 74kg, wiec moze nie bedzie tak zle, bo w końcu udało mi sie doprowadzić wagę w granice normy, chociaz i tak wg niektórych wytycznych to za mało [emoji33] ale ja zawsze miałam problemy z nabieraniem ciała. Mając 16 lat ważyłam 50kg

Wtedy 60kg przy 185cm wzrostu. Teraz 74kg, wiec moze nie bedzie tak zle, bo w końcu udało mi sie doprowadzić wagę w granice normy, chociaz i tak wg niektórych wytycznych to za mało [emoji33] ale ja zawsze miałam problemy z nabieraniem ciała. Mając 16 lat ważyłam 50kg

To chudzina z Ciebie.. Ja wtedy z 61kg przy 170cm a teraz 63 :(

Witajcie. Dołączam do Was i ja. Pierwszą ciążę w 2012/2013 r też przeszłam z tym forum i z dziewczynami przyjaźnię się do dziś. Wczoraj test znów pokazał dwie kreski. Wizyta umówiona na 21.06.

Witajcie. Również z przyjemnością dołączam Jestem na ppczątku 6 tygodnia, w pon robiłam betę - wyszło 600, jutro powtarzam... mam madzieję, że wszystko z maluszkiem ok

Cześć dziewczyny :)
Jestem nowa tutaj ale chyba bedzie fasolka w lutym ^^

super witajcie :)

mavika Ja w 2011 byłam tutaj na forum i też z dziewczynami do dziś utrzymujemy kontakt nawet zloty były :) ale za to w 2015 z marcóweczkami jakoś nie udało mi się utrzymać

ja bylam na lutówkach 2012 i jakos nie za bardzo przetrwalo

Dzień dobry :) może najpierw się przedstawię :) mam na imię Dorota i jestem szczęśliwa mama ponad 7 mio letniego Olka :D czytałam Was marzac o dwóch kreskach na teście :) wczoraj wszystko stało się jasne :)miałam być mama we wrześniu,lecz Naszemu Jasiowi przestało bić serduszko :( ogólnie mam za sobą 3 straty,miałam zrobiony szereg badań z których nic nie wynikło,mimo to wczoraj od razu pojechałam do ginekologa i już jestem na żelaznym zestawie :) kłucie zastrzykami zniose dla fasolki bez problemu :) następna wizyta 21.06 i liczę na
emoji173.png
będzie mi bardzo miło z Wami zostać :) każdej z osobna gratuluję i życzę nudnej ciąży :D

Witam koleżankę ze staraczek :)

Jestem Judyta ;) mam 26 lat ;) jak się czujecie? Macie już jakieś dolegliwości? Czy w ogóle przyjmujecie jeszcze nowych członków, czy jesteście już zgraną i zamkniętą grupą? :p

Im Nas więcej tym weselej :)

a tak apropo nasunelo mi sie... ciekawe ktora bedzie miala blizniaki :) :) :)

Witajcie.
U mnie smutno i byle jak. Byłam dzisiaj u lekarza, zrobił usg i powiedział że ciąży nie widać ale jest torbiel na jajniku 4cm, ech.

moze jeszcze za wczesnie, ja bylam w pon i tez ledwo co znalazla pecherzyk, badz dobrej mysli!

super witajcie :)

ja bylam na lutówkach 2012 i jakos nie za bardzo przetrwalo

Witam koleżankę ze staraczek :)

Im Nas więcej tym weselej :)

a tak apropo nasunelo mi sie... ciekawe ktora bedzie miala blizniaki :) :) :)

moze jeszcze za wczesnie, ja bylam w pon i tez ledwo co znalazla pecherzyk, badz dobrej mysli!

U nas brak predyspozycji na bliźniaki [emoji16] zreszta chyba bym sie załamała haha. Ale trzymam kciuki za szczęśliwa, na która trafi i tez jestem ciekawa [emoji16]

Duszek30 tak to pierwsza beta i jutro o 15 jadę na badanie wiec wieczorem przez internet będę mogła sprawdzić :)

reklama
Cupcake a ja nie lubie swojego wyglądu i mam nadzieję że po drugiej ciąży doprowadzę się do ładu w końcu.. :D

Na pewno [emoji4] ja tez mam taka nadzieje! Ta waga 70-75kg jest dla mnie idealna. Mam zamiar cała ciąże trzymać sie jogi, głownie dla zdrowotności pleców, z którymi mam wiecznie problem przez moj wzrost [emoji20]

Do góry