reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

ja tez mialam 26 kwietnia :)

ciekawe jak nam terminy wyjda :)

Wg okresu 4 lutego, ale ja wiem, ze do zapłodnienia doszło 14 maja, wiec moze byc rożnie. Z pierwszym synem pokrył mi sie termin z ostatniej miesiączki i z pierwszych usg, bo potem młody rósł tak, ze zawsze wyprzedzał według pomiarów

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Z tymi bliźniakami to trochę się obawiam. Znajoma dzisiaj mnie postraszyla że jej siostra i koleżanka w pierwszym cyklu bo odstawieniu tabsow zaszły w ciążę bliźniacza, mam nadzieję że u mnie tak nie będzie [emoji31] a tak ogólnie to dzisiaj padam na twarz, i strasznie się czuje, nawet raz dzisiaj wymiotowalam po kawie która uwielbiam/łam.

Witam nowe mamusie. [emoji8]

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Cichutko do was dołączam. Ostatnia @ mialam 30.04, trzy pozytywne testy za mną. 20.06 pierwsza wizyta u gin. Moze cos zobacze/uslysze?;) to moja pierwsza ciaza, upragniona i trzymam kciuki aby bylo wszystko ok. Monika 28 lat

Z tymi bliźniakami to trochę się obawiam. Znajoma dzisiaj mnie postraszyla że jej siostra i koleżanka w pierwszym cyklu bo odstawieniu tabsow zaszły w ciążę bliźniacza, mam nadzieję że u mnie tak nie będzie [emoji31] a tak ogólnie to dzisiaj padam na twarz, i strasznie się czuje, nawet raz dzisiaj wymiotowalam po kawie która uwielbiam/łam.

No podobno tak jest, ze chwilkę po odstawieniu jest nadprodukcja pęcherzyków i zdarzają sie ciąże mnogie. Ja nie biore tabletek juz kilka miesiecy, wiec myśle, ze mi to nie grozi - mam nadzieje haha.

Hej. Cichutko do was dołączam. Ostatnia @ mialam 30.04, trzy pozytywne testy za mną. 20.06 pierwsza wizyta u gin. Moze cos zobacze/uslysze?;) to moja pierwsza ciaza, upragniona i trzymam kciuki aby bylo wszystko ok. Monika 28 lat

Hej [emoji4] trzymam mocno kciuki, pamietam jak to było w pierwszej, wyczekanej ciąży [emoji7]

Trzymam dziewczyny kciuki za jutrzejsze bety [emoji109] tez jutro sie wybieram - to juz bedzie trzecia i ostatnia przed poniedziałkowa wizyta

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzień dobry :) może najpierw się przedstawię :) mam na imię Dorota i jestem szczęśliwa mama ponad 7 mio letniego Olka :D czytałam Was marzac o dwóch kreskach na teście :) wczoraj wszystko stało się jasne :)miałam być mama we wrześniu,lecz Naszemu Jasiowi przestało bić serduszko :( ogólnie mam za sobą 3 straty,miałam zrobiony szereg badań z których nic nie wynikło,mimo to wczoraj od razu pojechałam do ginekologa i już jestem na żelaznym zestawie :) kłucie zastrzykami zniose dla fasolki bez problemu :) następna wizyta 21.06 i liczę na [emoji173] będzie mi bardzo miło z Wami zostać :) każdej z osobna gratuluję i życzę nudnej ciąży :D

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez mam za sobą 3 straty, więc doskonale Cię rozumiem i mocno kibicuję, żeby teraz się udało!

reklama

Ja tak miałam w zeszłym roku,odstawiłam tabsy i bamm bliźniaki były ale niestety nie było im pisane żeby być ze mną...

85993e3kqwyzjwcs.png

Do góry