reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

Byłyście już na pierwszych wizytach? Ja jadę w poniedziałek. W pierwszej ciąży byłam już w 5t4d, nie było jeszcze nawet serduszka. Teraz chciałam poczekać nawet dłużej, ale tak mi wyznaczyli, żeby już zrobić komplet badań.
Pierwsza beta robiona 29 maja (dwa dni po pozytywnym teście) - 123,4. Kolejna po dwóch dniach 31 maja - 233,9. Chciałam sprawdzać przyrosty tak jak to zawsze moja gin każe, ale niestety potem rozłożyły mnie korzonki i dopiero dziś w miarę funkcjonuję. Jeszcze jutro pójdę zobaczyć ostatecznie jaki wynik i czy mam szansę w poniedziałek ujrzeć serduszko :)

reklama
DorciaMamaOlka ja pierwsze dziecko tez mam z Clo+Duphaston bez monitoringu. Udalo sie od razu i mam teraz czteroletniego diableka :) A wizyte mamy teraz tego samego dnia ;)

Cupcake ja pierwszą wizytę nan za 2 ty czyli jakoś w 8 tygodniu. Ale dobrze, bo przez dlugie cykle ten wiek jest troche przeklamany.

DorciaMamaOlka ja pierwsze dziecko tez mam z Clo+Duphaston bez monitoringu. Udalo sie od razu i mam teraz czteroletniego diableka :) A wizyte mamy teraz tego samego dnia ;)

Cupcake ja pierwszą wizytę nan za 2 ty czyli jakoś w 8 tygodniu. Ale dobrze, bo przez dlugie cykle ten wiek jest troche przeklamany.

Ja cykle mam teraz nieregularne, ale generalnie ok 30-33 dni. W poniedziałek będę jakos na przełomie 6-7 tygodnia, wiec pewnie serduszka jeszcze nie będzie i w ogole zbyt wiele się nie dowiem i nie zobaczę

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cupcake moj synek w listopadzie konczy dwa latka :) tez jestem po cc i chyba wole druga tez cc.. Jasne zostan z nami :)
Ja byłam u gin ale nic nie widzial jeszcze. Teraz ide 14.06

Cupcake moj synek w listopadzie konczy dwa latka :) tez jestem po cc i chyba wole druga tez cc.. Jasne zostan z nami :)
Ja byłam u gin ale nic nie widzial jeszcze. Teraz ide 14.06

O, super [emoji4] mamy prawie równolatków [emoji4] jak ma na imię i jak się sprawuje? [emoji4]

Myślę,że gdyby nie clo,to nadal by się nie udało :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Cupcake ma na imie Kacper i jest okropnym lobuzem. Juz w brzuchu bardzo nabroil i urodzil sie 7tyg wczesniej.. A teraz ma etap wlazenia na stoly
A u Ciebie jak maluch?

Cupcake ma na imie Kacper i jest okropnym lobuzem. Juz w brzuchu bardzo nabroil i urodzil sie 7tyg wczesniej.. A teraz ma etap wlazenia na stoly
A u Ciebie jak maluch?

Oj moj tez sie wszędzie wspina [emoji23] w brzuchu był grzeczny, urodził sie 10 dni przed terminem i w sumie pózniej tez nie był jakimś mega wymagającym dzieckiem - czasem mogliśmy zapomnieć, ze go mamy. Przespane noce, mało płaczu. Straszny cycol z niego - do tej pory. Ale generalnie bardzo inteligenty dzieciak, bardzo dużo juz mowi, sporo pełnymi zdaniami (oczywiście nie jakimiś złożonymi, ale np siedzimy i mowi - Mama, otworzymy okno). Boje sie, ze za to drugie da popalić [emoji23] a i Wiktorowi teraz włączyło sie lobuzowanie i naprawdę wszędzie go pełno i ciezko upilnować.

reklama
Do góry