reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

Fajnie, ja z zamiłowania cykam...a jestem brunetka...te zdjęcia krótkie włosy to ja...sama sobie robiłam...zdjęcie blond stare...mnie na ulicy nie poznasz...często się zmieniam- jak kameleon [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BB

A ja od liceum z tym samym fryzem [emoji85]kolor tez ten sam, naturalny. Zero polotu [emoji23]

Dwa serca pod sercem [emoji173]️[emoji173]️

reklama
Tu na wszystkich zdjęciach ja...z ostatnich mcy
1501159781-aaaaaa.jpeg
1501159803-aaaaaa.jpeg
1501159818-aaaaaa.jpeg
1501159829-aaaaaa.jpeg
1501159843-aaaaaa.jpeg
1501159849-aaaaaa.jpeg
1501159856-aaaaaa.jpeg
tylko nie śmiać się [emoji12]

Tu na wszystkich zdjęciach ja...z ostatnich mcy
1501159781-aaaaaa.jpeg
1501159803-aaaaaa.jpeg
1501159818-aaaaaa.jpeg
1501159829-aaaaaa.jpeg
1501159843-aaaaaa.jpeg
1501159849-aaaaaa.jpeg
1501159856-aaaaaa.jpeg
tylko nie śmiać się [emoji12]

No gdzie smiac sie, piekna kobieta z Ciebie!
Najbardziej podoba mi sie to z szalem/kominem/swetrem (?).

Ja to jak gimbaza wygladam [emoji85] jak sie nie ubiore po doroslemu to piwa mi nie chca sprzedawac [emoji23]
A moj Kuba jak sie ogoli o tez wyglada na gimbaze i tak se razem wygladamy jak dziecioki. A teraz bedzie, ze dziecioki nie wiedza do czego sluza gumki [emoji23]

No gdzie smiac sie, piekna kobieta z Ciebie!
Najbardziej podoba mi sie to z szalem/kominem/swetrem (?).

Ja to jak gimbaza wygladam [emoji85] jak sie nie ubiore po doroslemu to piwa mi nie chca sprzedawac [emoji23]
A moj Kuba jak sie ogoli o tez wyglada na gimbaze i tak se razem wygladamy jak dziecioki. A teraz bedzie, ze dziecioki nie wiedza do czego sluza gumki [emoji23]

Kochanie ja tez na żywo nie wyglądam na 36 lat, moj R tez nie, No ale jak dzieciaki już nie wyglądamy

My niestety wygladamy [emoji85] K sie postarza dzieki brodzie a mi pomagaja dorosle ubrania.
Gorzej jest jak wybieramy sie na wycieczke bo wkladamy wygodne koszulki (on z jakas manga, ja z mapetami [emoji23]) i bierzemy plecaki.
Zbyt dorosle to wtedy nie wygladamy [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Dotkass ja rocznikowo 29 (ale jeszcze 28 [emoji1377]) a Kuba 32.

@DorciaMamaOlka no to dobrze, ze dobrze bo Cie pyzunia juz wywolywala :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A mi właśnie kolejna os w szpitalu dała 27 i niech tak zostanie [emoji12][emoji23]

Do góry