reklama
gosiunia:)
Fanka BB :)
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Nosz kurna to poszaleli z wędliną... musisz to teraz solidnie, logostycznie rozplanować na tych 3 kromeczkach [emoji57]
Spoko ogarnelam... plasterków było 3, jeden się ukrył [emoji12]
Ja, od kiedy okazało się że jestem w ciąży nie gotuje wcale. Zamawiamy obiady z restauracji u nas, kosztują bagatela 9 zł za osobę za dwa dania. I bardzo dobre jedzenie, nie jakieś stołówkowe mąż mnie namówił bo wiedział że z moim zamiłowaniem do gotowania to będę wymyślać i się męczyć, a mam cały czas leżeć więc nie było wyboru
I rewelacja...za tyle to Ci obiad w domu nie wyjdzie, jak doliczysz czas, prąd ect [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BB
Dotkass
Dostaliśmy wyniki nifty - zdrowy chłopiec [emoji173]️
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Super, gratuluje
Lali
Martula to bardzo tanio. U mnie Sa po 15 za dwa dania.
Dotkass- wybacz :-(
Jak ja lezalam w szpitalu to schodzilam na dol do restauracji I tam sie stolowalam, inaczej caly czas chodzilabym glodna. Jedzenie okrutne. Jeszcze zupu ujda ale drugie nie ma szans.
Trzymaj sie tam dzielnie kochana.
Jak ja lezalam w szpitalu to schodzilam na dol do restauracji I tam sie stolowalam, inaczej caly czas chodzilabym glodna. Jedzenie okrutne. Jeszcze zupu ujda ale drugie nie ma szans.
Dotkass
Martula to bardzo tanio. U mnie Sa po 15 za dwa dania.
Spoko, wybaczam...nie jestem pamiętliwa [emoji6]...u nas stołówka przyszpitalna jest w innym budynku, nie na szans bym poszła- za daleko [emoji17] nie puszcza mnie, mam leżeć
Lali
W razie czego maz cos przemyci. :-)Spoko, wybaczam...nie jestem pamiętliwa [emoji6]...u nas stołówka przyszpitalna jest w innym budynku, nie na szans bym poszła- za daleko [emoji17] nie puszcza mnie, mam leżeć
Dotkass
W razie czego maz cos przemyci. :-)
Tia przywiózł mi dziś...kurczaki z mc Donalda, zjadłam jednego i kazałam mu zabrać...blehhh...kompletnie nie weszły
reklama
Lali
No masz. Chcial dobrze :-)Tia przywiózł mi dziś...kurczaki z mc Donalda, zjadłam jednego i kazałam mu zabrać...blehhh...kompletnie nie weszły