reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

Widzę że nie jestem sama, mnie też dziś brzuch boli :/ w sumie to już wczoraj bobolewal, a dziś to już bardzo boli :/ zastanawiam się czy nie wybrać się do lekarza

reklama
Nie żałuję Ci ale obawiam się, że kurier po drodze rozleje[emoji38]a wam co zaserwowali z menu szpitalnego?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Oj Kochana pyszna zupa pomidorowa z ryżem, a na drugie jakie mięso zmielone wygadali jak wymiociny do tego ziemniaczki i szpinak- zjadłam ziemniaki i poł porcji szpinaku- mięsa nie ruszyłam...No i na szczęście ta zupa była dobra

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BB

A ja sobie tak myślę, czy dałoby radę zrobić naszą grupę zamkniętą? Ja w tym temacie zielona ale fajnie by było jakby nas inni nie poczytywali ;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Radę by dało na pewno. O ile pamietam to piszesz do administratora i prosisz o utworzenie takiego wątku zamkniętego, podając loginy osób które maja mieć dostęp

Widzę że nie jestem sama, mnie też dziś brzuch boli :/ w sumie to już wczoraj bobolewal, a dziś to już bardzo boli :/ zastanawiam się czy nie wybrać się do lekarza

Jak masz się denerwować to umów się, będziesz spokojniejsza

Hej laseczki. Ja juz po usg z ocena ryzyka. Wszystko z malenstwem ok. Ma 6 cm od pupy do glowki, skakal jak szalony, nic nie wskazuje narazie na chlopca ale ulozenie bylo takie ze i dziewczynka nie bedzie na 100%.
Czy w przypadku kiedy wyszlo ok robilybyscie test krwi pappa?

Ciesze się ze u Was się poprawia. Ja po wizycie jestem zdolowana i w stresie. Kolejna wizyta za tydz i zobaczymy. Dziś jest 11t 2 dz a dziecko z pomiarów raz 35mm a raz 40mm mało i do tego nic nie było widać. Lekarz się zaniepokoil bo coś mu się to nie podoba i łożysko jakiś tak ułożone. Narazie mam czekać za tydz zobaczymy. Powiedział ze może być wszystko i dobrze i złe. Może się tak po prostu ułożył a może i nie. Ogólnie nawet po minie widziałam ze się przejął i nie jest zadowolony. Niby co na być to będzie ale jakoś tak strasznie mi smutno. Łzy same w oczach stają ze znowu coś się dzieje

f2w3skjol4llo8s8.png

Hej laseczki. Ja juz po usg z ocena ryzyka. Wszystko z malenstwem ok. Ma 6 cm od pupy do glowki, skakal jak szalony, nic nie wskazuje narazie na chlopca ale ulozenie bylo takie ze i dziewczynka nie bedzie na 100%.
Czy w przypadku kiedy wyszlo ok robilybyscie test krwi pappa?

Ja bym nie robiła, gdybym nie była w grupie ryzyka

Oj Kochana pyszna zupa pomidorowa z ryżem, a na drugie jakie mięso zmielone wygadali jak wymiociny do tego ziemniaczki i szpinak- zjadłam ziemniaki i poł porcji szpinaku- mięsa nie ruszyłam...No i na szczęście ta zupa była dobra

U mnie rosołek + jakaś pieczeń z ziemniakami i marchewka z groszkiem. Szczerze mówiąc jestem pozytywnie zaskoczona opieką w czeskim szpitalu. Wszyscy milutcy, pukają do drzwi przed wejściem (mam 1-os pokój), dbają, pytają. Jedna Pani tylko lata i herbatkę donosi, tak że dzban 1,5 jest prawie cały czas pełny :) no i internet za friko. Żyć, nie umierać [emoji4]

@mavika - oklaski za sukę [emoji23]

reklama
U mnie rosołek + jakaś pieczeń z ziemniakami i marchewka z groszkiem. Szczerze mówiąc jestem pozytywnie zaskoczona opieką w czeskim szpitalu. Wszyscy milutcy, pukają do drzwi przed wejściem (mam 1-os pokój), dbają, pytają. Jedna Pani tylko lata i herbatkę donosi, tak że dzban 1,5 jest prawie cały czas pełny :) no i internet za friko. Żyć, nie umierać [emoji4]

@mavika - oklaski za sukę [emoji23]

Pozazdrościć jedzenia i opieki...netu nie koniecznie, bo tez mam...na szczęście [emoji12]

Do góry