reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
@Ruby_Charm eee zaniedbalam strasznie tabelke przez te bole glowy [emoji85]
Dzisiaj wieczorem mam papierkowa prace w domu to przy okazji uzuplenie. Dzisiaj w koncu z glowa super i oby tak zostalo bo nie daje rady normalnie funkcjonowac jak mnie tak glowe rozsadza.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jasna sprawa ;D Tak zapytałam, bo z ciekawości zajrzałam na ten wątek z tabelkami ;D Wiem jak to jest jak się nie ma na nic czasu, albo samopoczucie jest tak do kitu, że żyć się odechciewa :D

Proszę o jeszcze chwilkę, jak tylko wyjdę ze szpitala napisze Ci wszystkie info [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BB

Nie no luz, uzupelnic moge w kazdej chwili :) bardziej mi chodzi o to chuchanie na zimne. Bedzie cacy Dotkus [emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377]

Dwa serca pod sercem [emoji173]️[emoji173]️

Dziewczyny No nie mogę...ta co poroniła najpierw mi mówi, ze właśnie się dowiedziała ze jej kuzynka poroniła a była na początku 4 mca, potem jak mówię do położnej ze mnie brzuch boli to z uśmiechem, oj to chyba jednak nie to rozciąganie co mówiłaś...No jak można być tak....wrrr...brak słów

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Suka.

Witajcie dziewczyny ;)
Dziś ostatni dzień wolnego, jutro powrót do pracy, na szczęście tylko na półtora tygodnia ;)
Wczoraj byłam z koleżanką wieczorem na spacerze po długiej przerwie i tak nie mogłyśmy się nagadać, że zrobiłyśmy prawie 8 kilometrów. Obeszyłyśmy całe nasze osiedle. Czułam się po takim spacerze super, tyle że mnie pachwina coś ciągnie od wczoraj. Może trochę przegięłam ;) Ale dotychczas takie przechadzki były u nas co kilka dni normalnością, zwykle tylko tempo miałyśmy szybsze, a wczoraj to tak spacerkiem, powolutku ;)

Ja w pierwszej ciąży zwiedziłam cały Kraków z mężem. To była zima i jakiś weekend muzeów, bylismy chyba we wszystkich. Ponad 8 godzin chodzenia! Ale to było już w 2 trymestrze :)

Ja właśnie czekam w poczekalni na usg.stres mnie zjada .mam jakieś zle przeczucia .brzuch mnie zacZął bobolewac jak na okres może to ze stresu.
Dziewczyny jestem z wami ja też miałam krwawienia w ciąży i wszystko dobrze się skończyło :)

Daj znać po!

reklama
A ja sobie tak myślę, czy dałoby radę zrobić naszą grupę zamkniętą? Ja w tym temacie zielona ale fajnie by było jakby nas inni nie poczytywali ;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry