reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
U mnie czy u Ciebie?[emoji38]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie. Od początku tak czuje. Ogólnie wyglądam dobrze może dlatego tak myślę że to chlopak. Choć na początku liczyłam na dziewczynkę. Teraz mi obojętne [emoji14] Zobaczymy gdzieś za miesiac/dwa;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Dorcia bierz nospe nawet 3 razy dziennie a dupka bierzesz ??w jakiej dawce ??

Mnie ciagna czasem pachwiny i brzuch i mam odpoczywac ewentualnie nospe brac ale odkad zwiekszyli mi dupka jest lepiej.

Ja mam termin na 26 luty ale przy trojce chcialabym przynajmniej do polowy stycznia wytrzymac.
Na prenatalne chce sie zapusac w terminie od 7 do 11 ale ta sie tam upiera ze po 11 bedzie dobrze.
Bede tam dzwonic 28 i sie upre i koniec.

Dotkass absolutnie nie podłamałam się tylko jakoś tak zdezorientowałam... Kurcze w pierwszej ciąży wiedziałam dokładnie bo poprostu to czułam i teraz jakoś też czuję, że to dziewczynka, a tu bam chłopiec. Wczoraj czytałam o płci i szczerze mówiąc zdjęcia dziewczynki i chłopca nie wiele różnią się. Tym bardziej, że lekarz nie sprawdzał kąta nachylenia wyrostku do kręgosłupa tylko od spodu za drugim razem złapał dwie narośle... Więc jeszcze różnie może być. Nie wiem, narazie trzeba zaczekać, aż przełączy na usg 3d i wtedy będę widzieć na 100%. A co Doo pomyłek to jest ich mnóstwo...ale chyba jeśli chodzi o usg 3d to już będzie pewniak :)

Hehe moja mama szósty zmysł też każdemu wróży i zawsze jej się sprawdza i też mówi o dziewczynce :D nawet moja koleżanka przyjechała do mnie i mówi będzie chłopak, a moja mama na nią patrzy i mówi o nie nie kochana, córka będzie no i pach jest Zuza:-D

Ja 3 lata temu miałam wycinanego mega wielkiego guza z macicy.Jedyny plus tego wszystkiego ze u mnie sn nie wchodzi w grę ryzyko pęknięcia macicy.Balam się strasznie bolu po cesarce , przy wycięciu guza tydzień leżałam z gorączką i byłam strasZnie obolala masakra po prostu.a po cesarce szok :)strasznie szybko doszłam do siebie po 2 dniach zapomniałam że ja miałam.Dziewczyna z którą leżałam rodziła 2 dni:oo: przez tydzień nie mogła usiąść na dupie:(

Ja 3 lata temu miałam wycinanego mega wielkiego guza z macicy.Jedyny plus tego wszystkiego ze u mnie sn nie wchodzi w grę ryzyko pęknięcia macicy.Balam się strasznie bolu po cesarce , przy wycięciu guza tydzień leżałam z gorączką i byłam strasZnie obolala masakra po prostu.a po cesarce szok :)strasznie szybko doszłam do siebie po 2 dniach zapomniałam że ja miałam.Dziewczyna z którą leżałam rodziła 2 dni:oo: przez tydzień nie mogła usiąść na dupie:(
Tydzień temu moja koleżanka miała cc. Trzecie juz zresztą. Rozmawiałam z nią dwa dni po cesarce. Byla zadowolona. O 11:00 miała cięcie, a o 22:00 pielęgniarki pomogły jej wstać. Samodzielnie się umyła i koło małego tez wszystko sama, w nocy do niego wstawała. Nie narzekała.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Chrząszczyk tak na odległość nie znając osobiście jeszcze nie przepowiadalam. Jak widziałam znajoma w ciąży to jakoś tak po twarzy poznawalam...

Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans

reklama
Do góry