butterflysunrise
Fanka BB :)
Ssabrinaa będzie dobrze! [emoji110]
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans
— Phil Bosmans
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja od początku czuje ze to chłopak będzie. Nie wiem czemu ale tak czuję. U moich koleżanek i siostry przewidzialam co będzie i się za każdym razem sprawdziło więc może mam jakiś dar proroczy... [emoji6]
— Phil Bosmans
Dziewczyny, wychodzi mi opryszczka na ustach (nie pierwszy raz, średnio 2, 3 razy w roku mnie trafia). Macie jakieś doświadczenia, czym to zwalczyć? Zastosowałam już dzisiaj czosnek i miód.
Użyj swego daru i przepowiedz i mnie, bo ja niestety nic nie czuje.[emoji4] Jednego dnia mowie, ze chłopak innego zmieniam na dziewczynke. Sama nie wiem, nie czuje tego, zgubiłam intuicjeJa od początku czuje ze to chłopak będzie. Nie wiem czemu ale tak czuję. U moich koleżanek i siostry przewidzialam co będzie i się za każdym razem sprawdziło więc może mam jakiś dar proroczy... [emoji6]
— Phil Bosmans