reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

Machnij sobie holenderskie ziółko na rozluźnienie [emoji12][emoji23]

Moze to wyda sie malo prawdopodobne ale mieszkam w Holadnii i nie pale ziolek [emoji13] raz w zyciu sprobowalam i myslalam, ze wykaszle pluca, godzine mnie cala klatka bolala od kaszlu. Never again.
Jadlam ciastka czekoladowe z haszem ale za malo zjadlam i nic nie czulam. Chcialam zjesc wiecej a sie okazalo, ze mi chlop reszte zjadl [emoji31] nie dane mi najwyrazniej poczuc jak to jest [emoji85]

Teraz co najwyzej w ramach relaksu wacham lapki swojej suczki [emoji7] tak pieknie pachna [emoji7]

Dwa serca pod sercem [emoji173]️[emoji173]️

reklama
Moze to wyda sie malo prawdopodobne ale mieszkam w Holadnii i nie pale ziolek [emoji13] raz w zyciu sprobowalam i myslalam, ze wykaszle pluca, godzine mnie cala klatka bolala od kaszlu. Never again.
Jadlam ciastka czekoladowe z haszem ale za malo zjadlam i nic nie czulam. Chcialam zjesc wiecej a sie okazalo, ze mi chlop reszte zjadl [emoji31] nie dane mi najwyrazniej poczuc jak to jest [emoji85]

Teraz co najwyzej w ramach relaksu wacham lapki swojej suczki [emoji7] tak pieknie pachna [emoji7]

Ja w życiu nie paliłam zioła [emoji85] mąż mi obiecał że mnie zabierze na wycieczkę do Amsterdamu, ale na tym się skończyło [emoji12] może i dobrze, bo jak bym zaczęła pleść głupoty po tym specyfiku to może by się obraził [emoji23]

Dola mam to co bede Wam smuty walic :(

Wchodzi w fora ciazowe następnie ciaza, poród, polog. Wybierasz poród na wesoło. Sporo tego jest. Część historyjek srednio na jeza, ale część boki rwać.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w życiu nie paliłam zioła [emoji85] mąż mi obiecał że mnie zabierze na wycieczkę do Amsterdamu, ale na tym się skończyło [emoji12] może i dobrze, bo jak bym zaczęła pleść głupoty po tym specyfiku to może by się obraził [emoji23]

A palisz fajki? Bo jak nie to skonczysz jak ja. Pluca nieprzyzwyczajone do dymu beda sie bronic i zamiast ujarania to bedziesz zdychala od kaszlu.

reklama
Do góry