reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

@Chrząszczyk ja do dr Rybskiego w hipokratesie , prowadzil mi pierwsza ciaze pozniej te stracone wiec zna wszystko od poczatku :) jedyny minus , ze w zadnym szpitalu nie przyjmuje no i troche te wizyty ciazowe kosztuja.. A Ty u kogo jestes ?

reklama
I między bajki można włożyć rady: Stres nic nie da, na pewno jest dobrze [emoji3]

Taaa "Nie stresuj sie.","Zrelaksuj sie." Wszyscy mi tak gadaja. Jakbym chciala umiec sie zrelaksowac ale NIE UMIEM!

Jedyne zrozumienie jakie otrzymalam to od znajomej, ktorej stracila coreczke, wczesniaka, po 8 dniach od narodzin. On jedyna mnie rozumie, ze zadne "dobre rady" nie pomoga i ze nie da sie kobiecie przetlumaczyc aby wrzucila na luz. Strach jest silniejszy. Ona przy kolejnych dzieciach panikowala jak sie zblizala osma doba ich zycia i sama mowi, ze zadne argumenty do niej nie trafialy, ze dzieci donoszone, ze zdrowe itp.

Dwa serca pod sercem [emoji173]️[emoji173]️

Dziewczyny glowa do gory u kazdej napewno na wizycie bedzie wszystko ok , pomyslcie sobie , ze kazdy tydzien to mniejsze ryzyko :) po prostu muusi byc dobrze ! Choc ja znow umieram z moimi wieczornymi mdlosciami.. Ciekawe czy jak przyjdzie ten oslawiony 12 tydzien to mina.. Poki co sie nie zanosi :p

@Chrząszczyk ja do dr Rybskiego w hipokratesie , prowadzil mi pierwsza ciaze pozniej te stracone wiec zna wszystko od poczatku :) jedyny minus , ze w zadnym szpitalu nie przyjmuje no i troche te wizyty ciazowe kosztuja.. A Ty u kogo jestes ?
Ja tez chodzę do Hipokratesa ale do Musielaka. Rybski w poprzedniej ciazy robił mi ostatnie USG. Miły człowiek.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Olga d ten lek cie juz nie opuści do końca życia ;)

Ja orzy 2 ciążach bałam się przy końcu jak maluszek juz malo die ruszał. Wiedziałam że to normalne ale jednak było to silniejsze. I ja znowu mam schize z oddychaniem dzieci przy synku kupiłam monitor oddechu bo nie spałam po nocach tylko czuwałam bo wkrecam sobie film ze jak zasne to dziecko przestanie oddychać itd...każdy ma coś :)

Napisane na SM-N910F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja detektora nie kupilam bo moj maz powiedzial ze jak w sekundzie nie uslysze serduszka to zrobie panike a on nie chce co wieczor na sor jezdzic. A ja tez poprosze o przepis na ogoreczki z miodem. Ladnie prosze:rolleyes:

Dla pytajcych o mnie ;).
Leze nadal w szpitalu mocz wporzadku CRP mam podwyzszone :(.
1 raz mi tylko usg zrobili hamy jedne:baffled:.
Niestety ale jak wiecej chodze czy siedze to mnie ciagnie gniecie.
Dzis na obchodzie mi powiedzial ze o wiele szybciej mi sie macica bedzie rozrastac wiec takie objawy to norma u mnie beda.
Najgorsze jest to ze siusiu to kurcze co 30 min i tylko pare kropel bable chyba na pecherzu siedza he he.
Jutro sie dowiem czy leze czy wychodze

reklama
Dla pytajcych o mnie ;).
Leze nadal w szpitalu mocz wporzadku CRP mam podwyzszone :(.
1 raz mi tylko usg zrobili hamy jedne:baffled:.
Niestety ale jak wiecej chodze czy siedze to mnie ciagnie gniecie.
Dzis na obchodzie mi powiedzial ze o wiele szybciej mi sie macica bedzie rozrastac wiec takie objawy to norma u mnie beda.
Najgorsze jest to ze siusiu to kurcze co 30 min i tylko pare kropel bable chyba na pecherzu siedza he he.
Jutro sie dowiem czy leze czy wychodze
Co zrobią z CRP? Jak się w ogóle czujesz?

Do góry