78Jaki Wam wyszedł poziom glukozy bez obciążenia?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Moja gin powiedziała, że 90 w ciąży to za wysoko i trzeba się pilnować.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
78Jaki Wam wyszedł poziom glukozy bez obciążenia?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Oj ja też ostatnio ćwiczyłam trochę i jakiś zawsze dbałam o stałą wagę a po ostatnich ćwiczeniach miałam super figurę. Ubrania za luźne wkladam i tez jakoś nie mam tak żeby ubierać się obcisłe ubrania i same luźne zakładam żeby nie było widać. Może to głupie ale jakoś nie czuje się atrakcyjna z brzuchem a to już 2 ciąża.Ajjj Dziewczyny Drogie... Powiedzcie mi, czy to tylko ja jestem taka dziwna, że przeraża mnie wizja wielkiego brzucha? Ostatnio obesysjnie oglądam zdjęcia brzuszków innych dziewczyn i zamiast przyzwyczajać się do tej myśli, jest coraz gorzej. Szczególnie, że i u mnie w końcu coś ruszyło do przodu (ale jeszcze ciężko stwierdzić czy to ciąża czy się po prostu zapasłam[emoji12]).
Żeby nie było wątpliwości - na dzidziusia cieszę się ogromnie
Sama słodycz. Nie mogę się doczekać. Przeraża mnie myśl, że może jest martwe a ja i tym nie wiem. Nie mogę się pozbyć tej myśli.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Sama słodycz. Nie mogę się doczekać. Przeraża mnie myśl, że może jest martwe a ja i tym nie wiem. Nie mogę się pozbyć tej myśli.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To z ruchami to był żart. Nie oczekuję. Nawet nie wiem czy chcę by się zaczęły, chwila bezruchu i znów panika [emoji3]Ruchów czego przepraszam? Piersi? [emoji14] Czy może dzieciątka, które ma tam u Ciebie w środku tyle miejsca, że może pływać nawet nie muskając ścian tego swojego basenu?
Wszystko jest na pewno dobrze, prawdopodobieństwo wystąpienia sytuacji o jakiej mówisz jest już w tym momencie tak niskie, że nie mamy się czym przejmować.
Ja sama dziś mądruję, a jeszcze kilka dni temu tak samo się zamartwiałam. Tylko po co?
Oj ja też ostatnio ćwiczyłam trochę i jakiś zawsze dbałam o stałą wagę a po ostatnich ćwiczeniach miałam super figurę. Ubrania za luźne wkladam i tez jakoś nie mam tak żeby ubierać się obcisłe ubrania i same luźne zakładam żeby nie było widać. Może to głupie ale jakoś nie czuje się atrakcyjna z brzuchem a to już 2 ciąża.
Kurcze i ja się tak samo martwię. Juz raz tak było 6 tc plamienie szpital ale dostałam leki i leżałam. Mdłości były. Cyce bolały a jak pojechałam na usg 9/10 tc to serduszko juz jakiś czas nie biło. Ale dzięki dupkowi który podtrzymuje poziom progesteronu objawy miałam.
Teraz dla ze mize jest ok bo plamień w tej cuazy nie było i wszystko książkowe.
Mam to samo juz nie zlicze ile razy ryczalam przez to
Dwa serca pod sercem [emoji173]️[emoji173]️
Ja jutro mam kolejne usg i boję się, że coś będzie nie tak . Czy ten lęk mnie już nigdy nie opuści?Mam to samo juz nie zlicze ile razy ryczalam przez to
Dwa serca pod sercem [emoji173]️[emoji173]️
Ja jutro mam kolejne usg i boję się, że coś będzie nie tak . Czy ten lęk mnie już nigdy nie opuści?