reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

Ogien121212 zamiast kapusty proponuje zakupić maść z wyciągiem z kapusty Dax Cosmetics chyba, nie pamietam...była rewelacyjna...nie raz mi cycki uratowała...jak kamienie miałam, nie wspomnę o przypchanych kanalikach mlekowych, które dzięki tej maści i masażach mi się odblokowały

Dziewczyny ale się najadłam, ledwo żyje...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Tak Was czytam i jestem załamana tym co piszecie. Im więcej czytam, tym maleje we mnie instynkt macierzyński, którego z wiekiem coraz mniej u mnie. Nie wiem czy się nadaje na matkę i będę się cieszyć macierzyństwem. Chyba jestem juz na to za stara i za wygodna. Jakoś mnie to w ogóle nie "jara" i coraz bardziej przeraza. 100% uzależnienia od dziecka a życie w pojedynkę i w dwójkę takie wygodne. Ech. Chyba się do tego nie nadaje, jeszcze ciąża która jest problematyczna.

Tak Was czytam i jestem załamana tym co piszecie. Im więcej czytam, tym maleje we mnie instynkt macierzyński, którego z wiekiem coraz mniej u mnie. Nie wiem czy się nadaje na matkę i będę się cieszyć macierzyństwem. Chyba jestem juz na to za stara i za wygodna. Jakoś mnie to w ogóle nie "jara" i coraz bardziej przeraza. 100% uzależnienia od dziecka a życie w pojedynkę i w dwójkę takie wygodne. Ech. Chyba się do tego nie nadaje, jeszcze ciąża która jest problematyczna.

Głowa do góry...ja tez miałam chwile załamania...jak to? Trzecie? Teraz? Teraz jakoś minęło [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No tak, ale część z Was już wie co je czeka i jak sobie poradzić z tym całym szumem wokół i maleństwem, które jest uzależnione od Was i juz Wasz świat przewrócil się co najmniej raz do góry nogami. Za późno się zdecydowałam na dziecko w swoim wygodnym świecie.

No tak, ale część z Was już wie co je czeka i jak sobie poradzić z tym całym szumem wokół i maleństwem, które jest uzależnione od Was i juz Wasz świat przewrócil się co najmniej raz do góry nogami. Za późno się zdecydowałam na dziecko w swoim wygodnym świecie.
Bedzie dobrze.

Ktos tu pisal o jagodziankach i mnie wzielo na slodkie. Moj maz z synkiem wybyli na poszukiwanie serniczka dla mnie. Kochani sa.

A co ja mam powiedziec? [emoji13]jestem leniem patentowanym i na dodatek wygodnickim [emoji85] a czeka mnie opieka na dwojka malenkich ludzi [emoji33] jak nie uciekne z krzykiem to sama sobie przyznam order Virtuti Militari za niespotykana odwage [emoji23]

Dwa serca pod sercem [emoji173]️[emoji173]️

No pewnie, że będzie dobrze. Tylko ja jakoś nie potrafię się tym cieszyć tak jak Wy. Może za kilka miesięcy zacznie mnie to bardziej fascynowac. Na razie ciąża mnie ogranicza i nie podoba mi się to :-)

A co ja mam powiedziec? [emoji13]jestem leniem patentowanym i na dodatek wygodnickim [emoji85] a czeka mnie opieka na dwojka malenkich ludzi [emoji33] jak nie uciekne z krzykiem to sama sobie przyznam order Virtuti Militari za niespotykana odwage [emoji23]

No tak. U mnie też było podejrzenie ciąży mnogiej ale skończyło się na jednej. Szaleństwo i jazda bez trzymanki dosłownie. To Twoja pierwsza ciąża?

reklama
No pewnie, że będzie dobrze. Tylko ja jakoś nie potrafię się tym cieszyć tak jak Wy. Może za kilka miesięcy zacznie mnie to bardziej fascynowac. Na razie ciąża mnie ogranicza i nie podoba mi się to :-)

Ja poki co jestem raczej przerazona niz zafascynowana [emoji23] tzn. fascynuje mnie sam rozwoj zarodka itp. ale w kwestii zostania mama to zwyczajnie sram w gacie bo boje sie, ze sobie nie poradze.

Ciaza druga, pierwsza skonczyla sie poronieniem zatrzymanym stwierdzonym na USG w 10tc, w tamtym roku.
Dlatego tak swiruje teraz bo wlasnie jestem w 10tc.

Do góry