martula1985
Fanka BB :)
Fakt [emoji2]Wszak cyce masz dwa [emoji14]
Jak samopoczucie dziewczyny? Jakieś plany na weekend? Do mnie dziś przyjeżdża przyjaciółka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fakt [emoji2]Wszak cyce masz dwa [emoji14]
Fakt [emoji2]
Jak samopoczucie dziewczyny? Jakieś plany na weekend? Do mnie dziś przyjeżdża przyjaciółka
Trzymam kciuki, wiem też z doświadczenia że brak informacji i czekanie jest w tym wszystkim najgorsze. Będzie dobrzeTak, czekanie na informacje co z moja Mama po operacji...jeśli wieści będą dobre wybieram się na wieczór panieński
A ja właśnie odkąd mam dziecko to grono znajomych się bardzooo mocno zawezilo. Oni zostali wiecznymi nastolatkami a ja doroslamTrzymam kciuki, wiem też z doświadczenia że brak informacji i czekanie jest w tym wszystkim najgorsze. Będzie dobrze [emoji5]️
Co do planów na dziś- wieczorkiem na być grill z ekipą przyjaciół, czekam z niecierpliwością, bo z jednymi to już się wieki nie widzieliśmy [emoji5]️
Ja od początku ciąży na leki i wizyty wydałam już 1900zł, we wtorek dojdzie kolejne 300... boli ale co zrobić, oby było dobrzeNo ja biorę na podtrzymanie profilaktycznie, ciąża jest ok, nie ma żadnych krwiaków więc mam nadzieję, że jak już łożysko przejmie funkcję utrzymania ciąży to będę mogła zmniejszyć dawkowanie. No ja już nie wspomnę ile ja płacę za lekarza bo to rozbój w biały dzień ale coś za coś. Mnie każda wizyta kosztuje 300 zł ale tak jak piszę, coś za coś. Przynajmniej czuję się bezpiecznie, zwłaszcza, że będę miała cesarkę i chce by ją przeprowadzał ten lekarz bo to bardzo dobry ginekolog i chirurg. Jak nie urok, to....
A u mnie na odwrót... wszyscy już mają dzieci, często się spotkali, Kinder party i te sprawy a ja płakałam w samotności zostało nam nieliczne grono, ale wystarczyA ja właśnie odkąd mam dziecko to grono znajomych się bardzooo mocno zawezilo. Oni zostali wiecznymi nastolatkami a ja doroslam
U nas dokładnie to samo... Były inne tematy, o dzieciach przede wszystkim, więc nie było wspólnego tematu... Może teraz się to zmieni, choć tą relacja z tymi znajomymi, którzy mają dziecko mocno się poluzowałaA u mnie na odwrót... wszyscy już mają dzieci, często się spotkali, Kinder party i te sprawy a ja płakałam w samotności zostało nam nieliczne grono, ale wystarczy
Chyba będziesz musiała mężowi kupić sztucznego cycaMartula dasz rade ja mam grzej cyce tylko 2 a dzieci trojeczka he he
A my jedziemy nad morze...i to nasze polskie cudowne morze. Zawsze jeździmy z dziećmi do Kątów Rybackich, gdzie woda czysta, plaża szeroka, brak tłumów...a pogoda ani razu (odpukać) nas nie zawiodła [emoji6] Wiadomo, ze smażyć w tym roku się nie będę, ale radość dziewczyn, gdy witamy się morzem bezcenna [emoji16]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom