reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Tak, czekanie na informacje co z moja Mama po operacji...jeśli wieści będą dobre wybieram się na wieczór panieński
Trzymam kciuki, wiem też z doświadczenia że brak informacji i czekanie jest w tym wszystkim najgorsze. Będzie dobrze ☺️

Co do planów na dziś- wieczorkiem na być grill z ekipą przyjaciół, czekam z niecierpliwością, bo z jednymi to już się wieki nie widzieliśmy ☺️

Trzymam kciuki, wiem też z doświadczenia że brak informacji i czekanie jest w tym wszystkim najgorsze. Będzie dobrze [emoji5]️

Co do planów na dziś- wieczorkiem na być grill z ekipą przyjaciół, czekam z niecierpliwością, bo z jednymi to już się wieki nie widzieliśmy [emoji5]️
A ja właśnie odkąd mam dziecko to grono znajomych się bardzooo mocno zawezilo. Oni zostali wiecznymi nastolatkami a ja doroslam

No ja biorę na podtrzymanie profilaktycznie, ciąża jest ok, nie ma żadnych krwiaków więc mam nadzieję, że jak już łożysko przejmie funkcję utrzymania ciąży to będę mogła zmniejszyć dawkowanie. No ja już nie wspomnę ile ja płacę za lekarza bo to rozbój w biały dzień ale coś za coś. Mnie każda wizyta kosztuje 300 zł ale tak jak piszę, coś za coś. Przynajmniej czuję się bezpiecznie, zwłaszcza, że będę miała cesarkę i chce by ją przeprowadzał ten lekarz bo to bardzo dobry ginekolog i chirurg. Jak nie urok, to....
Ja od początku ciąży na leki i wizyty wydałam już 1900zł, we wtorek dojdzie kolejne 300... boli ale co zrobić, oby było dobrze :)

A u mnie na odwrót... wszyscy już mają dzieci, często się spotkali, Kinder party i te sprawy a ja płakałam w samotności :( zostało nam nieliczne grono, ale wystarczy :)
U nas dokładnie to samo... Były inne tematy, o dzieciach przede wszystkim, więc nie było wspólnego tematu... Może teraz się to zmieni, choć tą relacja z tymi znajomymi, którzy mają dziecko mocno się poluzowała ;)
A tymbardziej jak ktoś nie potrafi zrozumieć, ze ktoś nie ma ochoty wysluchiwac w kółko narzekania jak to teraz się życie zmienia, szczególnie jeśli brak dzieci staje się dla kogoś bolesny...

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A my jedziemy nad morze...i to nasze polskie cudowne morze. Zawsze jeździmy z dziećmi do Kątów Rybackich, gdzie woda czysta, plaża szeroka, brak tłumów...a pogoda ani razu (odpukać) nas nie zawiodła [emoji6] Wiadomo, ze smażyć w tym roku się nie będę, ale radość dziewczyn, gdy witamy się morzem bezcenna [emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Możesz polecić jakieś miejsce blisko plaży? Nie mamy żadnej rezerwacji, a strasznie chcielibyśmy gdzieś wyjechać, bo to w końcu ostatni wyjazd we dwoje :)

Ostatnia edycja:
Do góry