reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

Dzień dobry :biggrin2:
Witam nowe mamusie, a wizytujacym gratuluję i cieszę się z tych dobrych wieści :tak:
Dotkass trzymam kciuki za dobre wieści.

Znowu było co czytać :tak: w pracy czasem uda mi się coś poczytać, ale z odpisywaniem to już kiepsko.
Co do brzucha u mnie rano płaski albo w miarę płaski :laugh2: ale wieczorem balon choć i tak jakoś te wzdęcia mniejsze trochę już mam wrażenie.
Przed nami leniwy weekend u rodziców. Mama zrobiła gołąbki mniammmm :biggrin2: a co lepsze będą też lazanki, mam takiego smaka ze na samą myśl się zaslinilam juz ;)
Jeszcze tydzień do pracy i mam tydzień urlopu jupiii :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Miłego dnia Wam życzę :)

reklama
AlexF nie dziękuje [emoji8]

A co do karmienia piersią..nie chcesz, czy nie możesz?
Pamietam pierwsze karmienia- to była dla mnie zmora- 3 mc wytrzymaliśmy razem ze Starsza córa...z druga już pociągnęłam 11 mc, planowałam max do roku...teraz już się nie mogę doczekać tego cycolenia, oby nam się udało [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kochana myślę o Twojej Mamuni i trzymam kciuki. Wszystko będzie dobrze.
Moja Zuzanka do roku czas budziła się ze 4 razy w nocy. Była na cycuszku i ja już na te cyce padałam ze zmęczenia ☺ Po roku przeszliśmy na modyfikowane i było lepiej.
Mimo wszystko lubiłam karmić piersią i teraz również planuję ale tak tylko do pół roku :p

Kochana myślę o Twojej Mamuni i trzymam kciuki. Wszystko będzie dobrze.
Moja Zuzanka do roku czas budziła się ze 4 razy w nocy. Była na cycuszku i ja już na te cyce padałam ze zmęczenia [emoji5] Po roku przeszliśmy na modyfikowane i było lepiej.
Mimo wszystko lubiłam karmić piersią i teraz również planuję ale tak tylko do pół roku :p

Kochana [emoji8]

Oj moja starsza to taki typ, ze budziła się nie zależnie od tego czy cycolila czy była na butli. Młodsza natomiast budziła się raz może dwa razy w nocy [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Paraplu wierz mi, że jak będziesz wstawać o 4 nad ranem do dzieci to będzie to już Twoje 4,5,6 a może 7 wstanie to nie będzie Ci już tak do śmiechu :D dla mnie najgorsze było wstawanie o 2-3 wtedy to był jakiś horror...NNa szczęście nasz pierworodny mając 3,5 miesiąca zaczął przespać całe noce. Budzimy się rano i pytam mojego czy wstawał do małego, a on, że nie i pyta czy ja wstawałam, mówię że nie i oboje jak wystrzeleni z procy polecieliśmy spanikowani do łóżeczka oczekując najgorszego, a tu nasz żaboszek smacznie sobie spał:D i takich dzieci Wam wszystkim życzę :happy2:
Ja niestety chyba z rok wstawalam tak jak piszesz. Na początku spał w swoim łóżeczku i szłam do niego. Jak zaczęłam wyglądać jak zombie to wylądował z nami w łóżku, cyc na wierzchu i samoobsluga. Co jakiś czas tylko zmiana strony... podobno drugie dziecko jest inne i BARDZO na to liczę!!!

Ja niestety chyba z rok wstawalam tak jak piszesz. Na początku spał w swoim łóżeczku i szłam do niego. Jak zaczęłam wyglądać jak zombie to wylądował z nami w łóżku, cyc na wierzchu i samoobsluga. Co jakiś czas tylko zmiana strony... podobno drugie dziecko jest inne i BARDZO na to liczę!!!

U mnie tak było...pierwsza hard core druga duuuuzo lepiej, ciekawe jak będzie z trzecim

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dotkass życzę Ci dobrych wiadomości ze szpitala!!!

Mleko z miodem i czosnkiem spowodowało u mnie wymioty ostatnio i chyba nie przejdzie póki co... I już tak od tygodnia sama nie wiem co robić :(

Co do nocnego wstawania to mam nadzieję, że lepiej to zaniosę niż z synem i że drugi maluszek będzie tak łaskawy jak pierwszy z szybkim przesypianiem nocy :-D a że na karmienie piersią nie zanosi się to jest nadzieja :-) :):-) :)
Spróbuj tego na prawdę skuteczne! http://www.zdrowyportal.org/2276/lekarstwo-na-kaszel-usuwa-flegme-pluc-przepis-domowy-syrop/

reklama
Do góry