reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

Dzień dobry :biggrin2:
Witam nowe mamusie, a wizytujacym gratuluję i cieszę się z tych dobrych wieści :tak:
Dotkass trzymam kciuki za dobre wieści.

Znowu było co czytać :tak: w pracy czasem uda mi się coś poczytać, ale z odpisywaniem to już kiepsko.
Co do brzucha u mnie rano płaski albo w miarę płaski :laugh2: ale wieczorem balon choć i tak jakoś te wzdęcia mniejsze trochę już mam wrażenie.
Przed nami leniwy weekend u rodziców. Mama zrobiła gołąbki mniammmm :biggrin2: a co lepsze będą też lazanki, mam takiego smaka ze na samą myśl się zaslinilam juz ;)
Jeszcze tydzień do pracy i mam tydzień urlopu jupiii :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Miłego dnia Wam życzę :)

reklama
AlexF nie dziękuje [emoji8]

A co do karmienia piersią..nie chcesz, czy nie możesz?
Pamietam pierwsze karmienia- to była dla mnie zmora- 3 mc wytrzymaliśmy razem ze Starsza córa...z druga już pociągnęłam 11 mc, planowałam max do roku...teraz już się nie mogę doczekać tego cycolenia, oby nam się udało [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kochana myślę o Twojej Mamuni i trzymam kciuki. Wszystko będzie dobrze.
Moja Zuzanka do roku czas budziła się ze 4 razy w nocy. Była na cycuszku i ja już na te cyce padałam ze zmęczenia ☺ Po roku przeszliśmy na modyfikowane i było lepiej.
Mimo wszystko lubiłam karmić piersią i teraz również planuję ale tak tylko do pół roku :p

Kochana myślę o Twojej Mamuni i trzymam kciuki. Wszystko będzie dobrze.
Moja Zuzanka do roku czas budziła się ze 4 razy w nocy. Była na cycuszku i ja już na te cyce padałam ze zmęczenia [emoji5] Po roku przeszliśmy na modyfikowane i było lepiej.
Mimo wszystko lubiłam karmić piersią i teraz również planuję ale tak tylko do pół roku :p

Kochana [emoji8]

Oj moja starsza to taki typ, ze budziła się nie zależnie od tego czy cycolila czy była na butli. Młodsza natomiast budziła się raz może dwa razy w nocy [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Paraplu wierz mi, że jak będziesz wstawać o 4 nad ranem do dzieci to będzie to już Twoje 4,5,6 a może 7 wstanie to nie będzie Ci już tak do śmiechu :D dla mnie najgorsze było wstawanie o 2-3 wtedy to był jakiś horror...NNa szczęście nasz pierworodny mając 3,5 miesiąca zaczął przespać całe noce. Budzimy się rano i pytam mojego czy wstawał do małego, a on, że nie i pyta czy ja wstawałam, mówię że nie i oboje jak wystrzeleni z procy polecieliśmy spanikowani do łóżeczka oczekując najgorszego, a tu nasz żaboszek smacznie sobie spał:D i takich dzieci Wam wszystkim życzę :happy2:
Ja niestety chyba z rok wstawalam tak jak piszesz. Na początku spał w swoim łóżeczku i szłam do niego. Jak zaczęłam wyglądać jak zombie to wylądował z nami w łóżku, cyc na wierzchu i samoobsluga. Co jakiś czas tylko zmiana strony... podobno drugie dziecko jest inne i BARDZO na to liczę!!!

Ja niestety chyba z rok wstawalam tak jak piszesz. Na początku spał w swoim łóżeczku i szłam do niego. Jak zaczęłam wyglądać jak zombie to wylądował z nami w łóżku, cyc na wierzchu i samoobsluga. Co jakiś czas tylko zmiana strony... podobno drugie dziecko jest inne i BARDZO na to liczę!!!

U mnie tak było...pierwsza hard core druga duuuuzo lepiej, ciekawe jak będzie z trzecim

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dotkass życzę Ci dobrych wiadomości ze szpitala!!!

Mleko z miodem i czosnkiem spowodowało u mnie wymioty ostatnio i chyba nie przejdzie póki co... I już tak od tygodnia sama nie wiem co robić :(

Co do nocnego wstawania to mam nadzieję, że lepiej to zaniosę niż z synem i że drugi maluszek będzie tak łaskawy jak pierwszy z szybkim przesypianiem nocy :-D a że na karmienie piersią nie zanosi się to jest nadzieja :-) :):-) :)
Spróbuj tego na prawdę skuteczne! http://www.zdrowyportal.org/2276/lekarstwo-na-kaszel-usuwa-flegme-pluc-przepis-domowy-syrop/

reklama
Do góry