reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

Tak produkujecie, że ciężko być na bieżąco:) wiecie, że w 10tyg dziecko juz ssie kciuka? W pierwszej ciąży czytalam coś co chwilę, rozwój tydzień po tygodniu a teraz wiecie mi umyka. Wrzucam fotkę z ost usg- ssanie kciuka:)

ale czad! :-)
to już dzidzia prawdziwa, u mnie jeszcze mały kosmita z naroślą na czole :-) :D
za tydzień tak samo będzie i moje wyglądać.

niesamowite ujęcie :-) gratuluję :-)

reklama
Elgerezi zatrzymujemy się w ferrara a nasx plan to garda werona venecja florencja san marino bolonia a co z tego wyjdzie to nie mam pojęcia ;)

Napisane na SM-N910F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny [emoji4] również pragnę do Was dołączyć [emoji4]
To moja druga ciąża, poprzednia zakończyła się poronieniem w około 6-7 tygodniu, później ciąża biochemiczna...
Teraz wszytko wyglada dobrze [emoji4] Termin na 14 luty [emoji175]
Czytam wasze poprzednie wpisy, ale wątpię aby udało mi się wszystko nadrobić [emoji4]
Witaj, zapraszamy do naszego grona ;)

Elgerezi zatrzymujemy się w ferrara a nasx plan to garda werona venecja florencja san marino bolonia a co z tego wyjdzie to nie mam pojęcia ;)

Powiem Ci, ambitny plan. Ja w prawie tydzień porządnie nie zwiedziłam Krakowa.[emoji41]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny możliwe żebym już czuła ruchy??? Tak mi się wydaje, czuję takie bąblowanie w brzuchu, chwilowe i za każdym razem w innym miejscu, aż mi się wierzyć nie chce.... ale przy dwójce może szybciej?
W pierwszej ciąży ruchy poczułam dopiero ok 20 tygodnia, wcześniej czułam tak jak i ty taki "cóś" dziwnego, tak jak i teraz... Ale wtedy położna powiedziała, że to nie możliwe, żeby tak wcześnie czuć ruchy, a już na pewno nie w pierwszej ciąży i mówiła, że to ruchy na jelitach stają się bardziej wyczuwalne bo zaczyna robić się ciasno...

nie chciałam straszyć tymi rybami ale niestety nasz Bałtyk nie ma jak się oczyszczać i rybki żyją sobie w tym syfku. Ja od lat nie jem śledzi ani dorsza z Bałtyku i wybieram te Atlantyckie. Bardzo lubię ryby i ubolewam nad tym, że trzeba ograniczać a w ciąży raczej unikać rybek z naszego morza.

reklama

No to napięty plan, zwłaszcza że warto pojeździć po małych miasteczkach i wioskach bo to największy skarb Toskanii. Ale do zrealizowania. No i szkoda, że winka się nie napijesz :-) ale przynajmniej pojesz włoskich pyszności. Super wakacje :-)

Do góry