Może źle pobrałaś? Powtórz badanie.Bakterie liczne
Link do: Mocz do badania - Blog mama ginekolog. Uniwersalna opowieść o życiu i wiedza medyczna dla kobiet
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może źle pobrałaś? Powtórz badanie.Bakterie liczne
Hej Dziewczyny Wczoraj miałam robione USG. Dzidzia ma 11 tygodni i 41 mm. Serduszko pięknie bije 163/min.Widziałam jak rusza rączkami i nóżkami Jestem przeszczęśliwa. !!!!
Może źle pobrałaś? Powtórz badanie.
Link do: Mocz do badania - Blog mama ginekolog. Uniwersalna opowieść o życiu i wiedza medyczna dla kobiet
Miałaś kiedyś problemy z nerkami? Ja właśnie w ciąży dowiedziałam się że mam kamienie w nerce jak dopadła mnie kolka nerkowa...Pyzunia, też jestem po dwóch cc i również zaczyna mnie kłuć blizna,ale co najdziwniejsze-poprzedniej ciąży nie miałam takiego kłucia jak teraz.
Mama Zuzanki ja też mam wizytę u lekarza na 19 lipca. Wczoraj robiłam wyniki HIV, kiła toksoplazmoza, morfologia- wszystko jest w porządku,nigdy nie miałam tak dobrej morfologii jak teraz. Natomiast w moczu mam obecną krew, eurocyty, nabłonki ,leukocyty i fosforany
Moje gratulacje!Hej Dziewczyny Wczoraj miałam robione USG. Dzidzia ma 11 tygodni i 41 mm. Serduszko pięknie bije 163/min.Widziałam jak rusza rączkami i nóżkami Jestem przeszczęśliwa. !!!!
Super, oby tak dalejHa moje Panie. Wlasbie jestem po wizycie. Wszystko piekbie sie wchlonelo. Progesteron czas zmniejszac i mamy cale 3.34cm. 10tyg i 3dni. Piekny widok i miod na moje uszy. Na cwiczenia mozna wracac. A moje male szczescie rosnie jak na drozdzach tylko spalo przez cale usg
Ha moje Panie. Wlasbie jestem po wizycie. Wszystko piekbie sie wchlonelo. Progesteron czas zmniejszac i mamy cale 3.34cm. 10tyg i 3dni. Piekny widok i miod na moje uszy. Na cwiczenia mozna wracac. A moje male szczescie rosnie jak na drozdzach tylko spalo przez cale usg
A jak dziewczyny z l4 u was? Bo ja kurde pracuję na produkcji- hałas, huk, ciężary jest na porządku dziennym i nie ma u nas pracy chronionej. Poszłam do pracy mówię do kierownika o i jak a on do mnie proszę iść teraz na urlop i do lekarza po l4. Nie ma pracy dla Pani w tym stanie. Ja zonk i dzwonie do mojego gin i położnej a ona mi mówi e mogę przyjść we wtorek ale ona nie daje mi gwarancji że l4 wypisze.!!! No i jestem teraz w kropce.
A ja zwiedziłam pół Europy, trochę Afryki a w Zakopanym nigdy nie byłam [emoji30][emoji85] wstyd