reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamusie 2018

Dzięki. U mnie nie ma konfliktu serologicznego. Mam grupę krwi 0 rh+. Na pierwszą wizytę zabrałam ze sobą wynik grupy krwi wykonany w poprzedniej ciazy 6 lat temu. Uwzględnił go i stad to badanie nie miałam w swoich zleceniach. Wszystko gra. Dobrej i spokojnej nocki.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też mam grupę krwi 0 rh+ i lekarz kazał zrobić mi teraz. To badanie kiedyś nazywane było odczynem Coombsa:)

reklama
Witajcie :-) :)
Mdłości dziś były minimalne aż nawet zjadłam coś słodkiego, pierwszy raz od ponad miesiąca.. Potem zjadłam kanapki, poprawiłam arbuzem, namieszalam i teraz cierpię :errr: no cóż nie trzeba było się tak na wszystko rzucać ;)

Mamusie 35+ robicie dodatkowe badania oprócz tego usg w 10-14tyg?

Tak, robię test Nifty, teraz jest 9 tydz i 4 d - pójdę za półtora tyg.

6sutnafaqg5qzj84.png

No to mi się zaczyna ciążowe chorowanie. Gardło jak ogień, zaczatki kataru. A młody dostał temperatury od tego zapalenia jamy ustnej. Pięknie :/

Ja też chora. Ostatnio zaczynało się identycznie i skończyłam na antybiotykach. Teraz chcę uniknąć wszelkich medykamentów. Jakie domowe sposoby macie? Wczoraj wypiłam mleko z czosnkiem i miodem

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Na katar możesz wyparzyc stopy w gorącej wodzie z dużą ilością soli. Na kaszel jest super lekarstwo tyle sami łyżek miodu co prawdziwego tłustego masła. Zagotować. Potem dodaje się rumu do ciepłego. Połowę tego co miodu. I Pić po łyżce kilka razy dziennie ciepłe. Rum w ciąży jak kto woli aczkolwiek alkohol paru je z ciepłego, a rum rozgrzewa rewelacyjnie i pomaga ogólnie na przeziębienie.

Kurcze na stronie suwaczek jest ok a w aplikacji nie odświeża się, stanęło .

f2w3skjol4llo8s8.png

Ja właśnie skończyłam duomox na bakterie w moczu...W ciąży nic na mnie nie działa ani domowe, ani żaden *spam* ani nic :(

reklama
Do góry