reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

@martula1985 powodzenia, bedzie dobrze. Ja wczoraj bylam na szybkim USG bo od zmyslow odchodzilam.
Maluchy maja juz 2cm [emoji33][emoji7] serducha pikaja jak szalone [emoji7][emoji7]
uspokoilam sie na pare godzin [emoji85][emoji23] teraz czekam na USG 20-lutego, to bedzie 10tc+0 i oby dotrwac w niezmienionym skladzie do 2 trymestru :) a potem do lutego [emoji1377][emoji1377]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@martula1985 powodzenia, bedzie dobrze. Ja wczoraj bylam na szybkim USG bo od zmyslow odchodzilam.
Maluchy maja juz 2cm [emoji33][emoji7] serducha pikaja jak szalone [emoji7][emoji7]
uspokoilam sie na pare godzin [emoji85][emoji23] teraz czekam na USG 20-lutego, to bedzie 10tc+0 i oby dotrwac w niezmienionym skladzie do 2 trymestru :) a potem do lutego [emoji1377][emoji1377]

20 lipca chyba? :) 20 lutego to już będziesz rozpakowana :)

@mavika aaaahaha bo ja juz zyje lutym [emoji23]

@martula1985 ten problem a subaczkami na opce jest juz od daaaaaawna. Nie da sie nic z tym zrobic. To blad samej aplikacji i to musialby programista poprawic aby te suwaczki zaczelu dobrze dzialac na apce.

@mavika aaaahaha bo ja juz zyje lutym [emoji23]

@martula1985 ten problem a subaczkami na opce jest juz od daaaaaawna. Nie da sie nic z tym zrobic. To blad samej aplikacji i to musialby programista poprawic aby te suwaczki zaczelu dobrze dzialac na apce.

Aaa ok. Myślałam że to ja jestem jakaś nieogarnięta, w sumie by się zgadzało bo 3 tygodnie zajęło mi tworzenie suwaczka [emoji23]

ale niektórych dziewczyn mi się wyświetla w aplikacji

Aaa ok. Myślałam że to ja jestem jakaś nieogarnięta, w sumie by się zgadzało bo 3 tygodnie zajęło mi tworzenie suwaczka [emoji23]

ale niektórych dziewczyn mi się wyświetla w aplikacji

One moze wrzucily link bezposrednio do na apke. Wtedy widac ale problem jest z aktualizacja tego suwaczka. Czasem i kilka dni jest ta sama data. I jak wrzucisz na apke to na stronie tego nie widzisz. Czy jakos tak. Powalone strasznie [emoji23]

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

reklama
Do góry