Nie działa
Dziwne u mnie się wszystkie wtedy pojawiają, których nie widać przy ustawieniu pionowym...
Powodzenia na wizycie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie działa
Ale jak to wygląda? Wysypka? Nie zmienilas mydła/płynu do naczyń/rękawiczek do sprzątania?Dziewczynki pojawilo mi sie drugi dzien z rzedu jakies uczulenie na rekach. Nie znam przyczyny. Wczoraj zniknelo po jakiejs godzinie. Dzisiaj, pare minut temu znow wyskoczylo. I nie wiem czy to konsultowac z lekarzem czy wystarczy wapno.
Jakies doswiadczenia?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ale jak to wygląda? Wysypka? Nie zmienilas mydła/płynu do naczyń/rękawiczek do sprzątania?
Jak plamki to może AZS? Lubi się w ciąży pokazać
Ja też miewam takie uczulenie. Ale to chyba nie alergen tylko coś autoimmunologicznego, stres lub coś o czym nie mam pojęcia, powoduje nagle czerwone plamy, znikają w kilkanaście minut.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom