reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Dziewczynki pojawilo mi sie drugi dzien z rzedu jakies uczulenie na rekach. Nie znam przyczyny. Wczoraj zniknelo po jakiejs godzinie. Dzisiaj, pare minut temu znow wyskoczylo. I nie wiem czy to konsultowac z lekarzem czy wystarczy wapno.
Jakies doswiadczenia?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczynki pojawilo mi sie drugi dzien z rzedu jakies uczulenie na rekach. Nie znam przyczyny. Wczoraj zniknelo po jakiejs godzinie. Dzisiaj, pare minut temu znow wyskoczylo. I nie wiem czy to konsultowac z lekarzem czy wystarczy wapno.
Jakies doswiadczenia?

Ale jak to wygląda? Wysypka? Nie zmienilas mydła/płynu do naczyń/rękawiczek do sprzątania?

Ale jak to wygląda? Wysypka? Nie zmienilas mydła/płynu do naczyń/rękawiczek do sprzątania?

Nie kojarze abym cos zmieniala. Chociaz mam plyn do plukanie tej samej firmy ale inny zapach. Moze to to [emoji848]
Wyglada to jak czerwone, drobne plamki, czuc je pod palcami. Troche swedza.
Wczoraj myslalam, ze to po jablku bo wyskoczyly niedlugo po tym jak je zjadlam. Nie mam alergii na jabla ale hormony duzo zmieniaja. I teraz tez wyskoczyly ni z gruchy ni z pietruchy :/
Wroce do poprzedniego zapachu plynu, moze pomoze [emoji848]

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Ja też miewam takie uczulenie. Ale to chyba nie alergen tylko coś autoimmunologicznego, stres lub coś o czym nie mam pojęcia, powoduje nagle czerwone plamy, znikają w kilkanaście minut.

Ja też miewam takie uczulenie. Ale to chyba nie alergen tylko coś autoimmunologicznego, stres lub coś o czym nie mam pojęcia, powoduje nagle czerwone plamy, znikają w kilkanaście minut.

Pieron wie. Nigdy tak nie mialam. Dopiero wczoraj i dzisiaj.
A choruje na ŁZS ale to kompeltnie inaczej sie objawia. Zreszta mam wlasnei rzut choroby, chyba przez szalejace hormony :/

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Hej dziewczyny co do kosmetyków to ja mam palmers(ale póki co zapach mi nie odpowiada mam kakao) oraz serum z Lirene dla mam.

Od dwóch dni jest lepiej z mdłościami. Czuję się jak człowiek. Nareszcie. Mąż mi przynosi do łóżka kanapki,także jak tylko się obudzę to jem od razu i to jest sposób na poranne wymioty. Boję się tylko jak pojadę na badania na czczo. Grrrr. Ale ogólnie samopoczucie trochę lepsze. I jedzenie jakoś lepiej przyswajam. Już mi nie staje wszystko w gardle. Właśnie ugotowałam sobie pyszną zupkę pomidorową,a na drugie zrobię makaron z kurczakiem i pieczarkami w sosie śmietanowym. Uwielbiam.

Powiem wam,że ja w tej ciąży stresowałam się do momentu pojawienia się zarodka,(w drugiej się nie pojawił),ale jak tylko go zobaczyłam na usg wraz z serduszkiem, uspokoiłam się. Jakoś inaczej podchodzę do tego niż w pierwszej ciąży z synkiem. Wtedy stresowało mnie wszystko,teraz jest spokój. Dziecku na pewno się przyda. :biggrin2::biggrin2:

reklama
U mnie widać ale nie odświeża się a powinno być 9 tyg i 1 dzień

f2w3skjol4llo8s8.png

Do góry