reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Ja kupię napewno na rozstępy Elancyl krem przeciw rozstępom,według mnie i po opiniach klientek w aptece najlepszy. Ale on jest po 4 miesiącu jak wszystkie prawie dla ciężarnych.

Moje dr mowila mi żeby już używać od początku smarować i nie ściągać stanika nawet na noc żeby piersi nie utraciły jędrności .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja z Palmersa jestem zadowolona po pierwszej ciąży nie mam żadnego nowego rozstepa a mam tendencje do nich

Witajcie :-) :)
Mdłości dziś były minimalne aż nawet zjadłam coś słodkiego, pierwszy raz od ponad miesiąca.. Potem zjadłam kanapki, poprawiłam arbuzem, namieszalam i teraz cierpię :errr: no cóż nie trzeba było się tak na wszystko rzucać ;)

Mamusie 35+ robicie dodatkowe badania oprócz tego usg w 10-14tyg?
Zapisana jestem na pobranie krwi do testu nifty na początek sierpnia ale chce rozmawiać na ten temat z moim ginekologiem w czwartek na wizycie i przyspieszyć może ze 2 tygodnie te nifty. Boję się jak diabli.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Moj ginekolog tez mowil zeby od razu cos kupic. A co do spania to u mnie nie ma mowy zeby bylo bez stanika. Z malefo "b"mam duze "c"i kiedy obravam sie w nocy z boku na bok bol byl tak duzy ze spie w staniku sportowym i tyle. Ale fakt ze mimo iz tak duzo urosly mi teraz piersi ani pol rozstepu sie nie zrobilo, jak bedzie dalej zobaczymy

Dziewczyny, pomocy. Głowa mnie boli strasznie mocno od popołudnia, już nie mogę wyrobić. Co mogę wziąć?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

I koniecznie sprawdź ciśnienie bo często przy nadciśnieniu w ciąży są takie bóle.

Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans

reklama
Teraz będąc w ciazy bralas tabletki na alergie? Pytam, bo jestem alergiczka i lekarz powiedział, że w II i II trymestrze mogę stosować leki przeciwhistaminowe kiedy zajdzie potrzeba, w I trymestrze tez mogę ale ostrożniej, a pulmonolog mojego syna powiedziała, że absolutnie mam nic nie brać. Narazie daje rade ale dwa tygodnie temu to myślałam, że się udusze, a gałki oczne wypłyną mi od tego tarcia ich łapami.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Odstawiłam wszystkie leki na alergię jak tylko zrobiłam test ciążowy. Wiedziałam co mnie czeka i rzeczywiście jest masakra do tego moje przeziębienie...

Do góry