reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Gosiunia fajnie ze razem z siostra bedziecie ciaze przezywac [emoji4] też bym tak chciała ale niestety mam tylko brata [emoji6]
A swoją drogą masz odważna siostre [emoji6]

Dziewczyny jakie znacie sposoby na ciążowe mdłości? Dziś cały dzień mnie męczyly :/ W poprzednich ciazach prawie ich nie miałam.

Napisane na HTC U Play w aplikacji Forum BabyBoom

Między terminem porodu jest rowny miesiąc. A moja starsza córka jest starsza od jej najsarszego o 3 tygodnie. Także pierwsze ciąże też przechodziłysmy razem.
Ale super :D [emoji2]

Ja czuję dziwne ukłucia w dole brzucha, raz na jakiś czas, nie wiem co to jest :( Czy mam się zacząć bać? Pierwszy raz jestem w ciąży, wszystko jest dla mnie nowe, nie wiem co jest normalne, a co powinno mnie zacząć martwić ;D

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale super :D [emoji2]

Ja czuję dziwne ukłucia w dole brzucha, raz na jakiś czas, nie wiem co to jest :( Czy mam się zacząć bać? Pierwszy raz jestem w ciąży, wszystko jest dla mnie nowe, nie wiem co jest normalne, a co powinno mnie zacząć martwić ;D

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jestem trzeci, ale miałam prawie 7 lat przerwy i też czuję się jak świeżynka. Mnie też kluje, do tego doszły bóle w pachwinie. Ale myślę że wszystko jest ok. Przecież ta nasza macica się powiększa żeby dzidziuś miał miejsce.

Mnie nic w brzuchu nie kłuje. Bolało gdzieś w 4 tyg teraz w brzuchu cisza ale za to mam mdłości. Sa okropne tez bym sie chętnie dowiedziała jaki sobie z nimi radzicie? Ja kupiłam sobie pastylki miętowe i w pracy jak mi nie dobrze to je jem ale one tez tylko pomagają na chwile. Ciagle mam niesmak w buzi bleeee.

Hej dziewczyny.
Bylam jakis czas temu na wrzesniówkach ale poronilam w lutym ciaze blizniacza.
Wczoraj zrobilam test no i dzis.
Mialam zagladnac do Was dopiero po becie ale Paraplu mnie podkusila.
Co sadzicie o tescie ??

Ten z wczoraj
20170617_091048-1.jpg

A ten z dzis
nd test2.jpg

Załączniki

• 20170617_091048-1.jpg
    20170617_091048-1.jpg
    327,5 KB · Wyświetleń: 581
  • nd test2.jpg
    nd test2.jpg
    135 KB · Wyświetleń: 582
Hej dziewczzyny [emoji4]
Mnie dzisiaj z rana obudziły mdłości i musiałam wstać Mam tak samo jak w ostatniej ciąży i w ciazy z najstarszym synem ze rano muszę się przywitać z kibelkiem [emoji6]naszczescie wymiotuje tylko ślina [emoji6]wiec pewniee będzie chłopak bo w ciąży z córko tak nie miałam
Pyzynia86 Testy napewno pozytywne Witaaj wśród lutowek I bardzo mi przykro ze straciłaś ostatnio ciąże Tym razem musi być dobrze [emoji4]Masz już jakieś dzieciaki ?
Martii Super ze juz slyszalas serduszko [emoji4] ja naadal czekaam na usg
Mandi ,agaelb Na mdlossci to chyba nie ma sprawdzonego sposobu Trzeba je przeczekać Tez czasami mam takie dni ze mdli mnie masakryczznie i te okropne klocie w żołądku ....
Gosiunia Gratulaacje i super ze razem z siostra będziecie przechodzić ciąże [emoji4]

U nas straszny upał dzisiaj aż się nie chce z domu wychodzić tak gorąco
Ale obiecaliśmy już dzieciom ze pojedziemy na farmę nazbierać truskawek wiec trzeba będzie się ogarnąć i ruszyć tyłek [emoji6] ja ostatnio mam takie leniwe dni ze nic mi się nie chce Naajchetniej to bym przeleżała całe dnie w łóżku
Miłej niedzieli [emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczzyny [emoji4]
Mnie dzisiaj z rana obudziły mdłości i musiałam wstać Mam tak samo jak w ostatniej ciąży i w ciazy z najstarszym synem ze rano muszę się przywitać z kibelkiem [emoji6]naszczescie wymiotuje tylko ślina [emoji6]wiec pewniee będzie chłopak bo w ciąży z córko tak nie miałam
Pyzynia86 Testy napewno pozytywne Witaaj wśród lutowek I bardzo mi przykro ze straciłaś ostatnio ciąże Tym razem musi być dobrze [emoji4]Masz już jakieś dzieciaki ?
Martii Super ze juz slyszalas serduszko [emoji4] ja naadal czekaam na usg
Mandi ,agaelb Na mdlossci to chyba nie ma sprawdzonego sposobu Trzeba je przeczekać Tez czasami mam takie dni ze mdli mnie masakryczznie i te okropne klocie w żołądku ....
Gosiunia Gratulaacje i super ze razem z siostra będziecie przechodzić ciąże [emoji4]

U nas straszny upał dzisiaj aż się nie chce z domu wychodzić tak gorąco
Ale obiecaliśmy już dzieciom ze pojedziemy na farmę nazbierać truskawek wiec trzeba będzie się ogarnąć i ruszyć tyłek [emoji6] ja ostatnio mam takie leniwe dni ze nic mi się nie chce Naajchetniej to bym przeleżała całe dnie w łóżku
Miłej niedzieli [emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Tak mam syna ma 12 lat. Z innego zwiazku bo jego tata zmarl jak bylam w ciazy z nim.
Tetaz jestem w zwiazku 9.5 roku i 3 lata po slubie

Do góry