wrobelmm
Fanka BB :)
GratulacjeW końcu są !
Chyba jakiś okruch się wgryza powoli
Beta hcg - 66, 60
Progesteron- 30,20
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeW końcu są !
Beta hcg - 66, 60
Progesteron- 30,20
jeszcze trochę i do Was dołączę, dostałam dziś zal od immuno na heparynę@koko.sanka jak tam kłucie idzie?
Bo mój brzuch powinien zmienić nazwę na siniak po tych kilku dniach, ale czego się nie robi dla bombelka
Nooo Cudownie
Już listopad@Papatk_a @moniamarzyo2dzidzi na kiedy termin październik czy listopad ?
no nie 3 to już za duzo 2 wystarczytobie również nudnej ciąży i nie wracaj chyba że po rodzeństwo
kurcze 1 się zaczęła wiec ciort wie. Myślę że pazdziernik i u mnie cc tylkoAle chodziło raczej o termin na podstawie ostatniej miesiączki
Jak dzisiaj robiłam zastrzyk, to mąż stwierdził, że powinnam wymyślić dla nich jakiś wzorek - narazie mam prostokąt naokoło pępka@koko.sanka jak tam kłucie idzie?
Bo mój brzuch powinien zmienić nazwę na siniak po tych kilku dniach, ale czego się nie robi dla bombelka
GratulacjeW końcu są !
Beta hcg - 66, 60
Progesteron- 30,20