reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Ale miałam poryty sen 😏 śniło mi się, że jestem w ciąży z czworaczkami, ale jeden z nich był z drugiej owulacji w cyklu, a drugi z owulacji w cyklu następnym 🤣 także tego, dobrze, że się obudziłam
Mi się dziś śnił pozytywne testy, ale w głębi duszy wiedziałam, ze nic z tego i smutna odłożyłam je na półkę.

Ja dzisiaj 7dpo i już też zaczynam mieć sny testowe 🫠🫠

Oczywiście rano już jeden strzeliłam, zobaczyłam cień cienia, nastrzelałam zdjęć, a potem wytłumaczyłam swojej głowie że nie ma możliwości żeby cokolwiek tam było.

Ale powiem Wam, że ten cykl obrodził w seksy. Pewnie dlatego, że w końcu mamy z mężem własną sypialnię, to naprawdę bardzo pomaga 😄😄

Tez miałam dzisiaj dziwne sny. Najpierw ze siedząc w parku widziałam spadający samolot a potem pojechałam do kuzynki która okazało się że umiera i po południu będzie mieć pogrzeb (mimo że dalej żyła). I zastanawiałam się czy zrobić ser biały z rzodkiewką na kanapeczki czy pastę jajeczną na przystawkę dla gości na stypę. 🤡

Hej dziewczyny, a jeśli chodzi o witaminę D, to badanie witaminę D czy D3? Bo już zgłupiałam, a na każdej stronie różnych laboratoriów pisze inaczej. o_O

W sensie chodzi mi tez o to, czy jest to 25(OH) czy 1,25(OH).

Ostatnia edycja:
Test mam w domu, kreska pojawiła się od razu gdy tylko napływał mocz na pasek. Zdjęcie podesle jak wrócę z pracy. Ostatnio cykle wyglądały jak poniżej na zdjęciu. W październiku w pierwszym dniu @ wyjeta wkładka.
Screenshot_20240213_090801_Ladytimer.jpg

reklama
Do góry