reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Miałaś robione badanie histopatologiczne cp? Mi dzisiaj przyszedł SMS ze szpitala że mogę odebrać i zastanawiam się co na nim może być. Czy tylko potwierdzenie że to Cp czy też określają przyczynę, ewentualne wady jajowodu ?
Byłam leczona mtx, nie ma nic do badania :)

21 mm 🤔 myślałam że już będzie po wszystkim a tu znowu wszystko się odwleka
a kiedy miałaś poprzednio monitoring? Nie mówiła Ci doktor, że już blisko ta IUI?

Bo jak ja miałam moni przed IUI i pęcherzyk był 18 czy 19 mm, to kazali mi przyjść za 2 dni już z mężem, że IUI może być ale nie musi.

a kiedy miałaś poprzednio monitoring? Nie mówiła Ci doktor, że już blisko ta IUI?

Bo jak ja miałam moni przed IUI i pęcherzyk był 18 czy 19 mm, to kazali mi przyjść za 2 dni już z mężem, że IUI może być ale nie musi.

W piątek miałam monitoring i niby wskazywało że wtorek środa iui ale dla potwierdzenia dziś chciała mnie zobaczyć a tu już takie cuda

reklama
Do góry