Papatk_a
Fanka BB :)
to Ci zrobił psikusa. To ile on miał, że tak niepostrzeżenie to zrobił?
21 mm myślałam że już będzie po wszystkim a tu znowu wszystko się odwleka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to Ci zrobił psikusa. To ile on miał, że tak niepostrzeżenie to zrobił?
Czyli co, my dziś też powinniśmy zrobić poprawkę?
Damn, ja dzisiaj padam na ryjec
Byłam leczona mtx, nie ma nic do badaniaMiałaś robione badanie histopatologiczne cp? Mi dzisiaj przyszedł SMS ze szpitala że mogę odebrać i zastanawiam się co na nim może być. Czy tylko potwierdzenie że to Cp czy też określają przyczynę, ewentualne wady jajowodu ?
a kiedy miałaś poprzednio monitoring? Nie mówiła Ci doktor, że już blisko ta IUI?21 mm myślałam że już będzie po wszystkim a tu znowu wszystko się odwleka
a kiedy miałaś poprzednio monitoring? Nie mówiła Ci doktor, że już blisko ta IUI?
Bo jak ja miałam moni przed IUI i pęcherzyk był 18 czy 19 mm, to kazali mi przyjść za 2 dni już z mężem, że IUI może być ale nie musi.
no to faktycznie zaskoczenie :/ no nic, oby zaskoczyłoW piątek miałam monitoring i niby wskazywało że wtorek środa iui ale dla potwierdzenia dziś chciała mnie zobaczyć a tu już takie cuda
To trochę się pospieszył. W piątek miał 21mm na ostatnim monitoringu?W piątek miałam monitoring i niby wskazywało że wtorek środa iui ale dla potwierdzenia dziś chciała mnie zobaczyć a tu już takie cuda
My pewnie też ale jutrzejsza cytologia ratuje mi głowę padamCzyli co, my dziś też powinniśmy zrobić poprawkę?
Damn, ja dzisiaj padam na ryjec
To trochę się pospieszył. W piątek miał 21mm na ostatnim monitoringu?