reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Ale miałam poryty sen 😏 śniło mi się, że jestem w ciąży z czworaczkami, ale jeden z nich był z drugiej owulacji w cyklu, a drugi z owulacji w cyklu następnym 🤣 także tego, dobrze, że się obudziłam
Mi się dziś śnił pozytywne testy, ale w głębi duszy wiedziałam, ze nic z tego i smutna odłożyłam je na półkę.

Ja dzisiaj 7dpo i już też zaczynam mieć sny testowe 🫠🫠

Oczywiście rano już jeden strzeliłam, zobaczyłam cień cienia, nastrzelałam zdjęć, a potem wytłumaczyłam swojej głowie że nie ma możliwości żeby cokolwiek tam było.

Ale powiem Wam, że ten cykl obrodził w seksy. Pewnie dlatego, że w końcu mamy z mężem własną sypialnię, to naprawdę bardzo pomaga 😄😄

Tez miałam dzisiaj dziwne sny. Najpierw ze siedząc w parku widziałam spadający samolot a potem pojechałam do kuzynki która okazało się że umiera i po południu będzie mieć pogrzeb (mimo że dalej żyła). I zastanawiałam się czy zrobić ser biały z rzodkiewką na kanapeczki czy pastę jajeczną na przystawkę dla gości na stypę. 🤡

Hej dziewczyny, a jeśli chodzi o witaminę D, to badanie witaminę D czy D3? Bo już zgłupiałam, a na każdej stronie różnych laboratoriów pisze inaczej. o_O

W sensie chodzi mi tez o to, czy jest to 25(OH) czy 1,25(OH).

Ostatnia edycja:
Test mam w domu, kreska pojawiła się od razu gdy tylko napływał mocz na pasek. Zdjęcie podesle jak wrócę z pracy. Ostatnio cykle wyglądały jak poniżej na zdjęciu. W październiku w pierwszym dniu @ wyjeta wkładka.
Screenshot_20240213_090801_Ladytimer.jpg

reklama
Do góry