reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Cześć ja po wizycie w klinice, @amusedxxx chciałabym wypisać się z ławeczki, gdyż mamy plan.. do dziś nie wiedziałam na czym stoję dokładnie i czy coś się uda w tym miesiącu niby stymulacja była ..to różnie może być no ale okazało się że pęcherzyki są wszystko poszło w dobrą stronę i ustalone, 12.02 jeszcze moni i prawdopodobnie tak wstępnie 14.02 ( jak nic się nie zmieni) robimy IUI nie nastawiam się na nic ( przynajmniej tak sobie wmawiam 🥺) , ale i tak będę testować także przepisać się chciałam na 25.02 🙃
Super, kolejny krok do przodu 🤞❤️

reklama
A u mnie wyszedł problem z ustaleniem terminu badania drożności jajowodów.. Byłam zapisana na 12.02, ale okres się spóźnił i dzwoniłam dzisiaj, żeby przenieść na 15-19.02. Dostałam informację, że na ten moment musieli wstrzymać wszelkie zapisy, bo nie mają pianki niezbędnej do zabiegu.. i nie wiadomo kiedy będzie. I jeśli chcę, to mogę gdzieś zrobić prywatnie, jeśli mi zależy na tym miesiącu.

Wczoraj jeszcze na wariata robiłam badania krwi na przeciwciala chlamydii, bo się okazało że czas oczekiwania wynosi do 9 dni roboczych. Zapłaciłam podwójnie, by przyspieszyć. Mają być do 5 dni. A zaraz się okaże, że z drożności nici. Ehh, jak zwykle pod górkę.

A u mnie wyszedł problem z ustaleniem terminu badania drożności jajowodów.. Byłam zapisana na 12.02, ale okres się spóźnił i dzwoniłam dzisiaj, żeby przenieść na 15-19.02. Dostałam informację, że na ten moment musieli wstrzymać wszelkie zapisy, bo nie mają pianki niezbędnej do zabiegu.. i nie wiadomo kiedy będzie. I jeśli chcę, to mogę gdzieś zrobić prywatnie, jeśli mi zależy na tym miesiącu.

Wczoraj jeszcze na wariata robiłam badania krwi na przeciwciala chlamydii, bo się okazało że czas oczekiwania wynosi do 9 dni roboczych. Zapłaciłam podwójnie, by przyspieszyć. Mają być do 5 dni. A zaraz się okaże, że z drożności nici. Ehh, jak zwykle pod górkę.
No jak zawsze musi wiatr w oczy wiać 😐

Cześć ja po wizycie w klinice, @amusedxxx chciałabym wypisać się z ławeczki, gdyż mamy plan.. do dziś nie wiedziałam na czym stoję dokładnie i czy coś się uda w tym miesiącu niby stymulacja była ..to różnie może być no ale okazało się że pęcherzyki są wszystko poszło w dobrą stronę i ustalone, 12.02 jeszcze moni i prawdopodobnie tak wstępnie 14.02 ( jak nic się nie zmieni) robimy IUI nie nastawiam się na nic ( przynajmniej tak sobie wmawiam 🥺) , ale i tak będę testować także przepisać się chciałam na 25.02 🙃
Super, zapisałam 🥰

reklama
Hej dziewczyny, macie jakieś doświadczenia odnośnie niskiego żelaza, ferrytyny i parametrów erytrocytów? Gry są w normie ale totalnie przy dolnej granicy? Wiem że anemia jest groźna w ciąży, ale czy niskie poziomy tych parametrów mogą skutkować problemami z zajściem?

Do góry