reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

U mnie dziś 9dc i od rana mocno kłuje mnie lewa strona. Mam tylko nadzieję, że nie będę miała wyjątkowo wczesnej jak na mnie owulacji, bo już się stresuję, że nie dogram cyklu z terminem zabiegu. 😬W innej sytuacji cieszyłabym się, ale tym razem jednak życzę sobie owulki po 15dc. 🤪
I tyle z mojej diety z niskim IG. Żelki chyba się nie wliczają. :p
Przecież żelki to suplement diety! Żelki -> żelatyna -> aminokwasy -> odbudowa tkanki łącznej ;D

reklama

Załączniki

• 2175a762-6c8f-4905-b4a2-a1a2cf21ce02.jpeg
    2175a762-6c8f-4905-b4a2-a1a2cf21ce02.jpeg
    32,1 KB · Wyświetleń: 85
U mnie dziś 9dc i od rana mocno kłuje mnie lewa strona. Mam tylko nadzieję, że nie będę miała wyjątkowo wczesnej jak na mnie owulacji, bo już się stresuję, że nie dogram cyklu z terminem zabiegu. 😬W innej sytuacji cieszyłabym się, ale tym razem jednak życzę sobie owulki po 15dc. 🤪
I tyle z mojej diety z niskim IG. Żelki chyba się nie wliczają. :p
To teraz się zemściły te twoje ostatnio wypadające z szafki słodycze, których nie zjadłaś😄 żelkom ciężko się oprzeć, ja najbardziej lubię akuku z tym nadzieniem takim płynnym wewnątrz🤤 i nie potrafie zjeść kilku😏

Oby cykl nie zwariował i się nie poprzesuwało🤞

To teraz się zemściły te twoje ostatnio wypadające z szafki słodycze, których nie zjadłaś😄 żelkom ciężko się oprzeć, ja najbardziej lubię akuku z tym nadzieniem takim płynnym wewnątrz🤤 i nie potrafie zjeść kilku😏

Oby cykl nie zwariował i się nie poprzesuwało🤞
Ja kocham wszystkie żelki i są to słodycze, które kupuje różnym dzieciom, bo wiem, że mnie nimi poczęstują gdy poproszę 😅

Byłam dzisiaj na wizycie - widać kilka pęcherzyków antralnych. Zaczęliśmy stymulację. Trzymajcie kciuki, żeby teraz pięknie rosły 😅 Kolejna wizyta w czwartek.

A z zabawnych rzeczy - zadzwonili do mnie z kliniki po kilku godzinach od wizyty i pani zaczyna rozmowę, ze smutkiem w głosie (już myślę, że coś nie tak z badaniami), a ona mi mówi, że bardzo mnie przeprasza, ale koleżanka źle policzyła za moje leki (bo za dwa, zamiast za 6) i będę musiała dopłacić jeszcze 500zl przy następnej wizycie 😅

Pytanko: mam możliwość zrobienia HSG publicznie, ale zaczynam się zastanawiać, czy jednak nie zrobić prywatnie. Trudno mi określić, jakie minusy potencjalnie niesie za sobą zrobienie tego publicznie w kontekście wyłącznie jakości wykonania samego badania?
Ja miałam na NFZ sono z pianką 🙂 to było podczas szpitalnej diagnostyki hormonalnej. Nie miałam żadnych zastrzeżeń

reklama
Do góry