reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Jak ja czekam na leśny sezon jagodowy, uwielbiam zbierać. Niestety robię to najwolniej z wszystkich z którymi było mi dane towarzyszyć w tej przyjemności (nawet jeśli dla innych była to wątpliwa frajda). W tym roku nie odpuszczam i ruszam w rodzine strony na jagodobranie, niestety tu gdzie obecnie mieszkam są lasy ale jakieś wybrakowane
A ja ich nie lubię zbierać, ale kocham ich smak 😁 muszę mieć zamrożona pełna reklamówkę na zimne. U mnie ten plus, że mam je zaraz nad domem, w miejscowości z której pochodzę były ale tylko pojedyncze owoce, a tu jest wysyp 😍

A ja ich nie lubię zbierać, ale kocham ich smak 😁 muszę mieć zamrożona pełna reklamówkę na zimne. U mnie ten plus, że mam je zaraz nad domem, w miejscowości z której pochodzę były ale tylko pojedyncze owoce, a tu jest wysyp 😍
Ja niemiło wspominam wyprawy na jagody do lasu, po pierwsze zbierałam rękami a po drugie zawsze miałam jako jedyna upier***ne spodnie🤣 i najmniej😂

To tylko mój mąż on takie teksty ma na zawołanie😂
Ostatnio koleżanka z pracy taka po 40stce pytała go: " Ty masz może taki śrubokręt ( nie wiem jaki tam, jakiś typ) co dobrze kręci?a on do niej z tekstem: Jadzia, spóźniłaś się 20 lat ...😂
To masz z nim wesoło, ja czasem to zazdroszczę ludziom właśnie tego, że potrafią na zawołanie wymyślić takie błyskotliwe odpowiedzi. Z tym śrubokrętem to jeszcze lepsze niż liliowy zapach pogrzebowy 😂😂😂

To masz z nim wesoło, ja czasem to zazdroszczę ludziom właśnie tego, że potrafią na zawołanie wymyślić takie błyskotliwe odpowiedzi. Z tym śrubokrętem to jeszcze lepsze niż liliowy zapach pogrzebowy 😂😂😂
Tak, jestem właśnie w posiadaniu takiego śmieszka, do tej pory jeszcze nikt w otoczeniu go nie przegadał😂

O a ja znowu na odwrót średnio lubię jeść a zbierać uwielbiam. Łapię wtedy taki spokój

reklama
Ja niemiło wspominam wyprawy na jagody do lasu, po pierwsze zbierałam rękami a po drugie zawsze miałam jako jedyna upier***ne spodnie🤣 i najmniej😂
Ja tam też, spodnie całe uwalone, ręce co dzień szorowane w kwasku cytrynowym,(nigdy nie zbierałam maszynką, choć wiem że niektórzy tak działają). Jednak dla mnie to zyski i tak przewyższają straty. Jagodziara że mnie na 100%

Do góry