kicikocia
Fanka BB :)
Na mnie nie liczcie. BiałoDziewczyny jutro ostatni dzień lutego ciekawe ile buteleczek jeszcze sie pokaże
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na mnie nie liczcie. BiałoDziewczyny jutro ostatni dzień lutego ciekawe ile buteleczek jeszcze sie pokaże
Kurde :/ A ten polip jest na szyjce, czy w macicy?Jedyny plus, ze będę miała robione HSG i nie będą tego przesuwać.
Ławka jest z jakiejś płyty meblowej dlatego ją malowałam Dobra ! Najpierw pomaluje ściany w kuchni a później się zastanowię nad kolorystyką ławkiSuper Wam wyszedł ten stolik!
Ławska jest świetna! Zeszlifuj drewno i zrób w kolorze blatu albo w bieli (jeśli po zeszlifowaniu nie będzie fajna) i zostawiłabym z tym zielonym obiciem, bo ono z bielą będzie się świetnie prezentować
na macicy. Nie zrobią mi jednak tego HSG, mam mieć kolejna histeroskopie. Jestem załamana.Kurde :/ A ten polip jest na szyjce, czy w macicy?
Moja mama miała takiego pecha do spraw ginekologicznych co chwilę jej coś wycinali. Pierwszą operację miała w wieku 18 lat. Później jeszcze zmagania z niepłodnością itd. jak skończyła 40 lat to powiedziała lekarce, że ma dosyć i mają wyciąć wszystko w pizdu... Ale ma dwójkę dzieci przetrwała i nie żałujeJedyny plus, ze będę miała robione HSG i nie będą tego przesuwać.
A kiedy Ci ją zrobią ? Niech robią natychmiast, lecą z HSG i sobie jaj nie robiąna macicy. Nie zrobią mi jednak tego HSG, mam mieć kolejna histeroskopie. Jestem załamana.
Bardzo mi przykro Jak już jesteś w szpitalu, to może mogliby od razu ją zrobić?na macicy. Nie zrobią mi jednak tego HSG, mam mieć kolejna histeroskopie. Jestem załamana.
ten lekarz mi powiedział, ze on nie może mieć na sumieniu tego, ze mi HSG zrobią i to coś odleci i zatka jajowod. Umówiłam się prywatnie do gina na poniedziałek, mam nadzieje, ze coś się zwolni wcześniej. W razie W mam termin jeszcze na 7.03. na HSG tylko skierowania już nie mam, bo dzisiejsze poszło w śmieciA kiedy Ci ją zrobią ? Niech robią natychmiast, lecą z HSG i sobie jaj nie robią