Charlotte9
Fanka BB :)
jasne, dam znać w krótkiej narkozie, mam dopiero na 16 i już mnie nerwy zjadają@Charlotte9 daj znać jak po histero odczucia. Masz w krótkiej narkozie czy znieczulenie miejscowe?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jasne, dam znać w krótkiej narkozie, mam dopiero na 16 i już mnie nerwy zjadają@Charlotte9 daj znać jak po histero odczucia. Masz w krótkiej narkozie czy znieczulenie miejscowe?
Trzymam kciuki! Dasz radę! wyśpisz się troszkę a lekarze będą działać. powodzenia!jasne, dam znać w krótkiej narkozie, mam dopiero na 16 i już mnie nerwy zjadają
Trzymaj się cieplutko i niech brzuszek rośnie zdrowo. Powodzenia!Dziękuję dziewczyny , że mogłam się tutaj z wami poudzielac co prawda nie za aktywna byłam , ale wasze sytuacje , ,rady bardzo mi pomogły po stracie dziecka
Mam nadzieję, że szybko będziecie uciekać na mamusie trzymam za was wszystkie niezmiernie mocno kciuki Dziękuję za każdy wątek z wami
Spokojnych 9 miesięcy, trzymajcie się tam mocno i cieplutko Miejmy nadzieję do zobaczenia na mamusiachDziękuję dziewczyny , że mogłam się tutaj z wami poudzielac co prawda nie za aktywna byłam , ale wasze sytuacje , ,rady bardzo mi pomogły po stracie dziecka
Mam nadzieję, że szybko będziecie uciekać na mamusie trzymam za was wszystkie niezmiernie mocno kciuki Dziękuję za każdy wątek z wami
to jest total chill, nie stresuj się Kochana jak ja miałam swoją to mi się bardzo podobałojasne, dam znać w krótkiej narkozie, mam dopiero na 16 i już mnie nerwy zjadają
jasne, oczywiście, ze to sprawdzę; natomiast sobie jasno powiedzieliśmy z mężem, ze priorytetem jest macica. Ten polip na pęcherzyku mi w ogóle nie daje o sobie znać, wiec najwyżej go przesunę@fckathy szkoda że się nie udało z drożnością dzisiaj. Jeśli będziesz załatwiać sobie na już histeroskopie to upewnij się że nie będzie to przeciwwskazaniem do zrobienia w tym samym cyklu tej Twojej laparoskopii…
Spokojnych 9 miesięcy, trzymajcie się tam mocno i cieplutko Miejmy nadzieję do zobaczenia na mamusiach
jasne, oczywiście, ze to sprawdzę; natomiast sobie jasno powiedzieliśmy z mężem, ze priorytetem jest macica. Ten polip na pęcherzyku mi w ogóle nie daje o sobie znać, wiec najwyżej go przesunę
Jadę do Luxmed na transwag potwierdzić u drugiego lekarza tego polipa. Wczorajsze wyszukiwanie terminów nie poszło na marne
o właśnie o to mi chodzi, że na własnym doświadczeniu i objawach po owulacji te objawy które miałam i były przeróżne…. I nie jednokrotnie byłam pewna ciąży. Bardziej mam na myśli, że między 6-12 dniem jest zagnieżdżenie i dopiero chyba 24h po? Może coś się zacząć dziać….@moniamarzyo2dzidzi @sylwiadublin a jesteście pewne, że te objawy to objawy bhcg a nie np. Rosnącego progesteronu?