reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Kurka wodna, byłam w toalecie i zrobiłam lekko różowe siku. Mam nadzieje, ze się lekarz nie przyczepi do tego 😳 a okres mi się we wtorek skończył, wiec pewnie jeszcze coś tam zalęgło

A nie objadłaś się burakami czasem? Jak ja dużo zjem to zdarza mi się różowawe siusiu 🙈
nie, zakwas ma dopiero dziś dojechać 🥺 nic czerwonego nie jadłam, to ewidentnie pozostałości endometrium, znam już ten kolor dobrze. Oby to były ostatki, co ze mnie wyleciało. W razie W mam jeszcze termin na za tydzień umówiony :D

nie, zakwas ma dopiero dziś dojechać 🥺 nic czerwonego nie jadłam, to ewidentnie pozostałości endometrium, znam już ten kolor dobrze. Oby to były ostatki, co ze mnie wyleciało. W razie W mam jeszcze termin na za tydzień umówiony :D
Będzie dobrze 😄 ja miałam drożność w 5dc, wiec serio tuż po okresie bo dzień wcześniej jeszcze było plamienie i było ok. Anyżowa też z tego co pamietam robiła na świeżaka po miesiączce 😊

reklama
Zamknę Wam luty "moim dzieckiem" 😂😂😂 musicie przetrwać, bo jaram się tą zmianą jak nie wiem 😁

Jeszcze grzejnik po sezonie grzewczym i muszę się zastanowić co z ławką.... Może inny kolor🤔 bo kurcze...relikt przeszłości ale mega wygodny 😂
Super Wam wyszedł ten stolik! :)

Ławska jest świetna! Zeszlifuj drewno i zrób w kolorze blatu albo w bieli (jeśli po zeszlifowaniu nie będzie fajna) i zostawiłabym z tym zielonym obiciem, bo ono z bielą będzie się świetnie prezentować :)

Do góry