Marcela.marcela
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ściskam mocno i powodzenia! Ja jutro idę na drożność, wiec jesteśmy razem w tych trudnych zadaniach )
dzięki że pytasz miałam trochę załatwiania, bo musiałam ogarnąć alergologa aby wystawił mi zaświadczenie ze mogę być intubowana, mam astmę i dlatego, ale wszystko git. Dostałam wyniki cytologii i mam lekki stan zapalny to lekarz odrazu ciachnął mi globulki dopochwowe 29.02 mam jeszcze anestezjologa. I to będzie na tyle. Narazie nie myślę o tym, teraz mam czas składania papierów do „zerówki” sama myśl o tym przynosi mi więcej stresu niż laparo@Kasienkaol jak tam przygotowania do laparo?
O, ja też 3/4dpo, a śluzu mlecznego wczoraj tyle, że masakra. Oczywiście wkręciłam sobie "o gdzieś widziałam ten mleczny śluz jako dobry objaw", ale szybko porzuciłam to myślenie.Poszłam dzisiaj na siku, a tam spora ilość mlecznego śluzu nie wiem, co myśleć, 4dpo
Mam stres, ale aktualnie muszę pozostać przy środkach i jakoś wyglądać dla banku, bo będziemy się procesować kredytowo na domekJa absolutnie nie mówię, że nie... Bardziej myślę o tym, że nie zawsze uda się szybko znaleźć pracę i to może trochę pomóc jeśli nie masz stresu z tym zwolnieniem to luz
Co to za apka?Dzień dobry laseczki!
Do mnie dzisiaj przyszła dostawa.
A od kilku dni z niemałżem jesteśmy na meksykańskiej fali
premomCo to za apka?
Ja po tym weekendowym maratonie na owu, teraz odpoczywam.U mnie dzisiaj 16dc owu ani nie widac ani nic testy negatywne a chlop chodzi za mna i codziennie by chcial sexu juz mnie wkurza tym napaleniem