reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Dzień dobry laseczki!
Do mnie dzisiaj przyszła dostawa.
A od kilku dni z niemałżem jesteśmy na meksykańskiej fali 😈🍆

Załączniki

• IMG_1585.jpeg
    IMG_1585.jpeg
    40,8 KB · Wyświetleń: 110
  • IMG_1584.jpeg
    IMG_1584.jpeg
    110,7 KB · Wyświetleń: 112
reklama
@Kasienkaol jak tam przygotowania do laparo?
dzięki że pytasz:) miałam trochę załatwiania, bo musiałam ogarnąć alergologa aby wystawił mi zaświadczenie ze mogę być intubowana, mam astmę i dlatego, ale wszystko git. Dostałam wyniki cytologii i mam lekki stan zapalny to lekarz odrazu ciachnął mi globulki dopochwowe;) 29.02 mam jeszcze anestezjologa. I to będzie na tyle. Narazie nie myślę o tym, teraz mam czas składania papierów do „zerówki” 😖😖😖 sama myśl o tym przynosi mi więcej stresu niż laparo😂😂😂

Ja absolutnie nie mówię, że nie... Bardziej myślę o tym, że nie zawsze uda się szybko znaleźć pracę i to może trochę pomóc 🙂 jeśli nie masz stresu z tym zwolnieniem to luz 🙂
Mam stres, ale aktualnie muszę pozostać przy środkach i jakoś wyglądać dla banku, bo będziemy się procesować kredytowo na domek 😄

reklama
Czesc Dziewczyny, milej srody.
Co do sluzu, kurde ja wczoraj tez widzialam u siebie, jakis taki inny niz zwykle gesty, mleczny, zoltawy, brzuch nie przestaje mnie bolec od owulacji i juz to czekanie mnie dobija.
duzo czytalam na temat sluzu i roznie dziewczyny mowily - takze nic to nam nie pomoze- tylko czekanie :)

kto testuje niedlugo ?

Do góry