reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Cześć. Chciałam się z Wami pozegnac. Nie udzielałam się w tym miesiącu, ponieważ po poronieniu średnio z moim samopoczuciem. Mój niemąż nie chce się teraz dalej starać o kolejne dziecko, wiec pozostaje mi opuścić wątek. 🥺 Życzę Wam samych dobroci. Mam nadzieję, że jeśli kiedyś uda mi się tu wrócić, to żadnej z Was już tu nie będzie, bo będziecie mieć już swoje wymarzone bobasy, albo będziecie chociaż na wątkach mamowych ❤Trzymajcie sie, bede Was czasem podglądać cichaczem ❤
Trzymaj się kochana !
Tobie życzę wpadki, żeby niemąż nie miał nic do gadania 😀

reklama
U mnie bez zmian, temperatura lekko już idzie w dół, test negatywny, jutro już oficjalne potwierdzenie faktu.

Załączniki

• Screenshot_20240228_065420_Flo.jpg
    Screenshot_20240228_065420_Flo.jpg
    100,6 KB · Wyświetleń: 46
Czyli pora do psychiatry po zwolnienie 😉 3 miesiące możesz na nim być. Podstawę masz.... I przynajmniej 3 miesiące na zabezpieczenie finansowe i ogarnięcie sobie co dalej 🤷
Sęk w tym, że ja lubię pracować 😅
Jestem swiruską, ale chyba bardziej zeświruję, jak zostanę w 4 ścianach.

A ja wybrałam się na rowerek, ale fajnie wieczorem przejechać się przy 12 °C po drodze zrobilam male zakupy, wysłałam vintedowe paczki.
Kupiłam 2 niezbędne kobiecie rzeczy 😅🤭🫢 deskę do prasowania (tym, które lubią prasować) (moja już do kosza się nadaje) i wino musujące i przywiozłam wszystko rowerem - i jestem z siebie bardzo zadowolona 😆😁😄😉😇 chociaz wciąż nie łapię, czemu test jest negatywny 🙃 skoro od 2 dni boli mnie głowa a piersi dotknąć nie mogę, tak bolą 🤔🫣 ha
Ja też odpaliłem rower w niedzielę, jakoś tak fajniej od razu ☺️ podziwiam ładowność roweru, z winem już jeździłam, ale z deską nigdy 😆😅 niestety te przedokresowe bóle też zawsze mnie nakręcają, bo to były objawy mojej pierwszej ciąży, w takiej skumulowanej formie 😑

Zaczynam właśnie @ więc ostatecznie zamykam testowanie na luty, ale to dobrze, uspokoję się na chwilę 😆

Laseczki mam jeszcze takie pytanie. Witaminę b12 mam w normie. Tak po środku, może nieco środka normy. Ale długo już suplementowalam b12 500mikrogramow. Teraz mam 100. Oprócz tej b12 biorę proovulin. Teraz kupiłam jeszcze prenatal primo, ale tam.jest jakaś maleńka.ilosc tej witaminy. Czy mam.ktores odstawić? Czy nie brać tego prenatalu dopóki nie zajdę? No i każdym suplementy jest kwas foliowy, też nie wiem czy nie za dużo.
a jaki masz poziom teraz?

reklama
Do góry