reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
IUI tez jest możliwe na NFZ? :o
Tak w placówkach które mają podpisaną umowę z NFZ na takie zabiegi, ale to zazwyczaj jest dla mieszkańców poszczególnych miast czy okolic.
U nas niestety nie ma takich placówek, jedynie jest dofinansowanie do ivf dla mieszkańców Bydgoszczy, ale dla mnie to i tak nic nie zmienia, bo nie jestem mieszkanką 😄

Hej. Nie wiem, czy któraś dziewczyna miała tu takie mocne wejście, ale mam nadzieję, że mnie przygarniecie.
Mam 36 lat, 3,5 letniego syna, o którego staraliśmy się 2 lata. Słabe AMH i partner równie słabe wyniki nasienia. Miałam być wrześniową mamą 2024. Obecnie jestem w trakcie poronienia zatrzymanego, ciążą zatrzymała się w 8 tygodniu.
Bardzo mi przykro. Też przez to przechodziłam. Będziesz miała łyżeczkowanie? Ja czekałam aż samo ruszy przez dwa tyg, a potem na cito zabieg. To czekanie to były tortury, zwłaszcza, że przybywało mi ciążowych objawów, a wiadomo było, że nic z tego nie będzie. Głowa wariowała :( Jak możesz to nie czekaj…
Witaj w naszym gronie. Obyś szybciutko wróciła na mamusie ❤️

Hej. Niestety bialo

Załączniki

• 20240222_065945.jpg
    20240222_065945.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 140
  • 20240222_065742.jpg
    20240222_065742.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 137
reklama
Do góry