Lily_of_the_valley
Fanka BB :)
Dobra, znalazłam swój tez skróciłam do Lilyy ciekawe czy mi też zmieniąA hahahha no to grubo xddd
To musiało być mega dawno ja swój tylko skróciłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobra, znalazłam swój tez skróciłam do Lilyy ciekawe czy mi też zmieniąA hahahha no to grubo xddd
To musiało być mega dawno ja swój tylko skróciłam
Ja się zastanawiałam nad zmianą, bo znalazłam forum i myślę....dobra kobyła ma Velvet Queen to będę Aksamitka kto by pomyślał, że spędzę tu kilka latDobra, znalazłam swój tez skróciłam do Lilyy ciekawe czy mi też zmienią
Tak w placówkach które mają podpisaną umowę z NFZ na takie zabiegi, ale to zazwyczaj jest dla mieszkańców poszczególnych miast czy okolic.IUI tez jest możliwe na NFZ?
Bardzo mi przykro. Też przez to przechodziłam. Będziesz miała łyżeczkowanie? Ja czekałam aż samo ruszy przez dwa tyg, a potem na cito zabieg. To czekanie to były tortury, zwłaszcza, że przybywało mi ciążowych objawów, a wiadomo było, że nic z tego nie będzie. Głowa wariowała Jak możesz to nie czekaj…Hej. Nie wiem, czy któraś dziewczyna miała tu takie mocne wejście, ale mam nadzieję, że mnie przygarniecie.
Mam 36 lat, 3,5 letniego syna, o którego staraliśmy się 2 lata. Słabe AMH i partner równie słabe wyniki nasienia. Miałam być wrześniową mamą 2024. Obecnie jestem w trakcie poronienia zatrzymanego, ciążą zatrzymała się w 8 tygodniu.
to jak u mnieUfff to dobrze bo dzisiaj owulka, więc sikane będzie początkiem marca
Pamiętam, jak kupiłam 3 opakowania heparyny i zapłaciłam prawie 300zl, a to tylko na 30 dni, a gdzie reszta leków.w ciężkim szoku wyszłam z apteki.Ja jutro mam swój debiut z Clexane
Dzisiaj odebrałam leki z apteki wydałam miliony monet 400£ - 2 tys ponad
Hej. Niestety bialo