reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
IUI tez jest możliwe na NFZ? :o
Tak w placówkach które mają podpisaną umowę z NFZ na takie zabiegi, ale to zazwyczaj jest dla mieszkańców poszczególnych miast czy okolic.
U nas niestety nie ma takich placówek, jedynie jest dofinansowanie do ivf dla mieszkańców Bydgoszczy, ale dla mnie to i tak nic nie zmienia, bo nie jestem mieszkanką 😄

Hej. Nie wiem, czy któraś dziewczyna miała tu takie mocne wejście, ale mam nadzieję, że mnie przygarniecie.
Mam 36 lat, 3,5 letniego syna, o którego staraliśmy się 2 lata. Słabe AMH i partner równie słabe wyniki nasienia. Miałam być wrześniową mamą 2024. Obecnie jestem w trakcie poronienia zatrzymanego, ciążą zatrzymała się w 8 tygodniu.
Bardzo mi przykro. Też przez to przechodziłam. Będziesz miała łyżeczkowanie? Ja czekałam aż samo ruszy przez dwa tyg, a potem na cito zabieg. To czekanie to były tortury, zwłaszcza, że przybywało mi ciążowych objawów, a wiadomo było, że nic z tego nie będzie. Głowa wariowała :( Jak możesz to nie czekaj…
Witaj w naszym gronie. Obyś szybciutko wróciła na mamusie ❤️

Hej. Niestety bialo

Załączniki

• 20240222_065945.jpg
    20240222_065945.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 135
  • 20240222_065742.jpg
    20240222_065742.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 132
reklama
Do góry