reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

No to mnie trochę uspokoiłaś ❤️ Jak zaczęłam szukać informacji w internecie to znalazłam wypowiedzi, że prawidłowy poziom przy staraniach to około 500 i trochę mnie to zmartwiło.
Wiadomo zawsze lepiej mieć więcej, ale to ma wpływ bardziej już w trakcie ciąży niż na samo zajście, więc przy niższych wartościach dobrze ją po prostu suplementować ;)

reklama
Hej dziewczyny, co do badań w 3dc, to czy Wasi lekarze stosują ta zasadę że stosunek fsh do lg powinien być blisko 1? W necie różne teorie krążą. Ja mam FSH blisko górnej normy, estradiol za to nisko, myślałam że coś tu nie tak moze jest a gin powiedziała że świetne wyniki.

Hej dziewczyny, co do badań w 3dc, to czy Wasi lekarze stosują ta zasadę że stosunek fsh do lg powinien być blisko 1? W necie różne teorie krążą. Ja mam FSH blisko górnej normy, estradiol za to nisko, myślałam że coś tu nie tak moze jest a gin powiedziała że świetne wyniki.
U mnie każdy z lekarzy mówił, że już się od tego odchodzi i nie stosują tej zasady.

Oj nie, za daleko :)
Jasne, rozumiem 👍 ale tak jak pisze Karolina, warto sprawdzić w okolicznych miastach. I u mnie parę razy sprawdziło się że przez telefon terminy odległe a jak przyjechałam osobiście do rejestracji to nagle terminy inne (wcześniejsze). Może warto spędzić jeden dzien na objechaniu szpitali? :)

reklama
a próbowałaś pytać o terminy w innym mieście?
Nie, sprawdzam tylko u mnie póki co. Już się zapisałam na wizytę w poradni przyszpitalnej na 26.03 na kwalifikacje, w międzyczasie jeszcze się będę rozglądać. No i czekam aż wróci z wakacji kolega z pracy, który ma wtyki w postaci żony w szpitalu więc może się uda coś bardziej przyspieszyć 🙈

Do góry