reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Jasne, rozumiem 👍 ale tak jak pisze Karolina, warto sprawdzić w okolicznych miastach. I u mnie parę razy sprawdziło się że przez telefon terminy odległe a jak przyjechałam osobiście do rejestracji to nagle terminy inne (wcześniejsze). Może warto spędzić jeden dzien na objechaniu szpitali? :)
Tak tak będę jeszcze sprawdzać okolice, tylko najpierw muszę zrobić research gdzie jest w miarę spoko 😅 w ostateczności jesienny termin i tak nie jest taki zły, najwyżej zmienimy plan i najpierw spróbujemy IUI, a potem przed rozpoczęciem ewentualnego IVF wleci laparoskopia 😊

reklama
Nie, sprawdzam tylko u mnie póki co. Już się zapisałam na wizytę w poradni przyszpitalnej na 26.03 na kwalifikacje, w międzyczasie jeszcze się będę rozglądać. No i czekam aż wróci z wakacji kolega z pracy, który ma wtyki w postaci żony w szpitalu więc może się uda coś bardziej przyspieszyć 🙈
Jakby co to w Inowrocławiu są szybsze terminy, tylko nie wiem czy tam się da dodzwonić, bo zawsze szłam osobiście w godziny zapisów i zapisywali na kolejny miesiąc. No ale mam nadzieje, że koledze uda się coś przyśpieszyć i nie będziesz musiała nigdzie dalej jeździć 😃

Ja robiłam. Luxmed wystawia Ci skierowanie, masz je w panelu. To jest skierowanie do placówek luxmedu. Jak chcesz skierowanie do placówki współpracującej, to musisz zadzwonić na infolinię i powiedzieć, że chcesz skierowanie do placówki współpracującej. Przychodzi Ci na maila takie jakby e-skierowanie i to pokazujesz w placówce współpracującej 😁

Nie musi być z Luxmedu ja miałam wystawione w prywatnym gabinecie u ginekologa skierowanie do Diagnostyki, a byłam w przychodni współpracującej z Luxmed i mi takie normalnie uznali. Przynajmniej ja mam tak w pakiecie, że skierowanie może być od dowolnego lekarza nie tylko takiego z Luxmed ☺️

Hej, mam pytanie do osób po laparo, bo kurczę zaczęłam plamić szybciej …. Miałam mieć okres piątek/sobota. APACZE tu 🩸 😳🙈 pewnie poplamię dziś jak zwykle więc 1dc rozpocznę jutro, ale wydaje mi się że może być problem… wypadnie mi laparo w 16dc. Jak myślicie?

Jakby co to w Inowrocławiu są szybsze terminy, tylko nie wiem czy tam się da dodzwonić, bo zawsze szłam osobiście w godziny zapisów i zapisywali na kolejny miesiąc. No ale mam nadzieje, że koledze uda się coś przyśpieszyć i nie będziesz musiała nigdzie dalej jeździć 😃
już do Szubina zadzwoniłam i tam nawet 15.03, wiec chyba ostatecznie u nich zrobię 😊 ale mam zadzwonić do położnej na spokojnie za 1-2h jak posprawdza wszystko

W ogóle miło chociaż raz mieć kogoś z tych samych okolic, a nie sama Warszawa, Kraków i Szczecin 😆

reklama
Do góry