reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

No to mnie trochę uspokoiłaś ❤️ Jak zaczęłam szukać informacji w internecie to znalazłam wypowiedzi, że prawidłowy poziom przy staraniach to około 500 i trochę mnie to zmartwiło.
Wiadomo zawsze lepiej mieć więcej, ale to ma wpływ bardziej już w trakcie ciąży niż na samo zajście, więc przy niższych wartościach dobrze ją po prostu suplementować ;)

reklama
Hej dziewczyny, co do badań w 3dc, to czy Wasi lekarze stosują ta zasadę że stosunek fsh do lg powinien być blisko 1? W necie różne teorie krążą. Ja mam FSH blisko górnej normy, estradiol za to nisko, myślałam że coś tu nie tak moze jest a gin powiedziała że świetne wyniki.

Hej dziewczyny, co do badań w 3dc, to czy Wasi lekarze stosują ta zasadę że stosunek fsh do lg powinien być blisko 1? W necie różne teorie krążą. Ja mam FSH blisko górnej normy, estradiol za to nisko, myślałam że coś tu nie tak moze jest a gin powiedziała że świetne wyniki.
U mnie każdy z lekarzy mówił, że już się od tego odchodzi i nie stosują tej zasady.

Oj nie, za daleko :)
Jasne, rozumiem 👍 ale tak jak pisze Karolina, warto sprawdzić w okolicznych miastach. I u mnie parę razy sprawdziło się że przez telefon terminy odległe a jak przyjechałam osobiście do rejestracji to nagle terminy inne (wcześniejsze). Może warto spędzić jeden dzien na objechaniu szpitali? :)

reklama
a próbowałaś pytać o terminy w innym mieście?
Nie, sprawdzam tylko u mnie póki co. Już się zapisałam na wizytę w poradni przyszpitalnej na 26.03 na kwalifikacje, w międzyczasie jeszcze się będę rozglądać. No i czekam aż wróci z wakacji kolega z pracy, który ma wtyki w postaci żony w szpitalu więc może się uda coś bardziej przyspieszyć 🙈

Do góry