reklama
amusedxxx
Moderator
Ja też tak miałam jak dzwoniłam, milion przekierowań jak masz czas i mozliwosc to pewnie lepiej osobiściePróbuję się dodzwonić, żeby umówić tę histeroskopie w szpitalu. I oczywiście pierdylion przełączeń, a finalny numer nie odbiera.
Lepiej zarejestrować się osobiście? Nie wiem, jak to jest?
mamaoliwierkaimarcelka
Fanka BB :)
już 2Tylko?
amusedxxx
Moderator
zamów sobie hurtem z Allegro bo kupując stacjonarnie zbankrutujeszjuż 2
mamaoliwierkaimarcelka
Fanka BB :)
za 3 zapłaciłam 38 zlzamów sobie hurtem z Allegro bo kupując stacjonarnie zbankrutujesz
Kitsune
Moderator
Na allegro nawet po 3,20 można wyrwać ;Pza 3 zapłaciłam 38 zl
Widzę, że dobrobyt na allegro się skończył. Już po ponad 4zł/szt
DOMOWY STRUMIENIOWY TEST CIĄŻOWY PINK EXPRESS 60S.
Kup teraz na Allegro.pl za 4,26 zł - DOMOWY STRUMIENIOWY TEST CIĄŻOWY PINK EXPRESS 60S. (7644634310). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Allegro Protect!
allegro.pl
ALE TU PO 2,95!!!
Test ciążowy strumieniowy Pink Super Czuły (10 mlU/ml) Hydrex
Test strumieniowy Super Czuły to narzędzie, dzięki któremu potwierdzisz lub zaprzeczysz ciążę. Produkt wykrywa ludzką gonadotropinę kosmówkową, czyli hormon występujący w moczu wyłącznie kobiety ciężarnej. Czułość wynosi 10 mlU/ml, co pozwala poznać wynik już po kilku dniach od stosunku. Badanie...
almamed.pl
amusedxxx
Moderator
masakra jaka przebitka jest stacjonarnieNa allegro nawet po 3,20 można wyrwać ;P
Widzę, że dobrobyt na allegro się skończył. Już po ponad 4zł/szt
DOMOWY STRUMIENIOWY TEST CIĄŻOWY PINK EXPRESS 60S.
Kup teraz na Allegro.pl za 4,26 zł - DOMOWY STRUMIENIOWY TEST CIĄŻOWY PINK EXPRESS 60S. (7644634310). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Allegro Protect!allegro.pl
ALE TU PO 2,95!!!
Test ciążowy strumieniowy Pink Super Czuły (10 mlU/ml) Hydrex
Test strumieniowy Super Czuły to narzędzie, dzięki któremu potwierdzisz lub zaprzeczysz ciążę. Produkt wykrywa ludzką gonadotropinę kosmówkową, czyli hormon występujący w moczu wyłącznie kobiety ciężarnej. Czułość wynosi 10 mlU/ml, co pozwala poznać wynik już po kilku dniach od stosunku. Badanie...almamed.pl
Kitsune
Moderator
Noo... Jeszcze do niedawna w moim Rossmannie były po 7 zeta, to jeszcze byłam w stanie kupić jeden, góra dwa. Teraz są po 13złmasakra jaka przebitka jest stacjonarnie
amusedxxx
Moderator
No właśnie pamietam ze przez jakiś czas chyba były w tej samej cenie co facelle, a potem znowu poszły w góręNoo... Jeszcze do niedawna w moim Rossmannie były po 7 zeta, to jeszcze byłam w stanie kupić jeden, góra dwa. Teraz są po 13zł
reklama
Kitsune
Moderator
Facelki już też droższe...No właśnie pamietam ze przez jakiś czas chyba były w tej samej cenie co facelle, a potem znowu poszły w górę
Podziel się: