amusedxxx
Fanka BB :)
najlepiej coś pozytywnegoProszę o zapisanie mnie na 29.02. Coś siknę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
najlepiej coś pozytywnegoProszę o zapisanie mnie na 29.02. Coś siknę
U nas miły wieczór moje libido przy ostatnich stresach wynosi 0 ale lubię bliskość męża to było miło . Jeszcze 1,5 tygodnia i oby okresDzien dobry w czwartek. Jak tam po walentynkach?? U mnie poszlo jak zaplanowałam. Teraz czekanie na efekty może prezent na urodzinki
ważne że było miłoU nas miły wieczór moje libido przy ostatnich stresach wynosi 0 ale lubię bliskość męża to było miło . Jeszcze 1,5 tygodnia i oby okres
Ja też, mi się wybarwia ładnie kreska. 3 miesiące kupowałam home check i kreska blada albo średnia.Domowe laboratorium
Ja miałam totalne zaskoczenie. Mój mężu to zerowy romantyk, walentynek nie obchodzimy, a on wyskoczył mi z bukietem róż. Zamurowało mnie tak, że nie mogłam słowa z siebie wykrztusić wycedziłam jakieś dzięki i nie mogłam się odwiesić przez 10 minutDzien dobry w czwartek. Jak tam po walentynkach?? U mnie poszlo jak zaplanowałam. Teraz czekanie na efekty może prezent na urodzinki
Też bym się zapisała, ale boje się że wysikam jedna kreskęProszę o zapisanie mnie na 29.02. Coś siknę