reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
A mnie coraz częściej pobolewa dolna część kręgosłupa. Robiłam rentgen i wyszła skolioza lewostronna.
Któraś też się z tym boryka ?.
Mój mąż ma pełno wad w tym także skoliozę. Tylko ona ma tak zaawansowane zmiany, że cierpły mu ręce, bolały nogi, plecy do takie stopnia, że po schodach nie mógł wyjść. Pomogła fizjoterapeutka i ćwiczenia.

Dzien dobry w czwartek. Jak tam po walentynkach?? U mnie poszlo jak zaplanowałam. Teraz czekanie na efekty😉 może prezent na urodzinki 😍
U mnie też walentynkowy seks byl a dzis z zaskoczenia wczesny pik, az dziwne bo zazwyczaj mam 14, 15, 16 dzien cyklu a tu pik w 11dc. Nie wiem czy dziś powtorzymy, natłok zajęć ostatnio nie pozwala na romantyczności. A dziś powinniśmy poprawić, mąż w sobotę wyjeżdza, nieźle nam się to w tym cyklu ułożyło🙃🤭

Też bym się zapisała, ale boje się że wysikam jedna kreskę 😀
A ja już na nic się nie nastawiam. Jest mi dobrze jak jest, byłoby mi miło ale bez tragedii. Zblizam się do 40 tki, jestem tuż tuż, więc chyba powoli odpuszczam sobie myśl o 4. Ale dzisiaj synek z rana mówi "jak urodzisz dzidziusia, to będzie razem ze mną w pokoju spał" no słodkie to było ale odp, że raczej nie urodzę już dzidziusia.

reklama
Do góry