Pierwsze 🥰
Fanka BB :)
A mnie coraz częściej pobolewa dolna część kręgosłupa. Robiłam rentgen i wyszła skolioza lewostronna.
Któraś też się z tym boryka ?.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby, bo tak smutno a to już połowa miesiąca za namiCzy pojawi się w końcu w tym miesiącu jakaś ciąża?
Starałam się jak mogłam, zobaczymy jutro co z tegoCzy pojawi się w końcu w tym miesiącu jakaś ciąża?
Mój mąż ma pełno wad w tym także skoliozę. Tylko ona ma tak zaawansowane zmiany, że cierpły mu ręce, bolały nogi, plecy do takie stopnia, że po schodach nie mógł wyjść. Pomogła fizjoterapeutka i ćwiczenia.A mnie coraz częściej pobolewa dolna część kręgosłupa. Robiłam rentgen i wyszła skolioza lewostronna.
zrobilam co moglamale to czekanie najgorsze. I weź tu wytrzymaj 10 dni czlowiekuOby, bo tak smutno a to już połowa miesiąca za nami
U mnie też walentynkowy seks byl a dzis z zaskoczenia wczesny pik, az dziwne bo zazwyczaj mam 14, 15, 16 dzien cyklu a tu pik w 11dc. Nie wiem czy dziś powtorzymy, natłok zajęć ostatnio nie pozwala na romantyczności. A dziś powinniśmy poprawić, mąż w sobotę wyjeżdza, nieźle nam się to w tym cyklu ułożyłoDzien dobry w czwartek. Jak tam po walentynkach?? U mnie poszlo jak zaplanowałam. Teraz czekanie na efekty może prezent na urodzinki
Teraz horien robiłamHej, hej . Dziewczyny które testy owulacyjne polecacie ?
A ja już na nic się nie nastawiam. Jest mi dobrze jak jest, byłoby mi miło ale bez tragedii. Zblizam się do 40 tki, jestem tuż tuż, więc chyba powoli odpuszczam sobie myśl o 4. Ale dzisiaj synek z rana mówi "jak urodzisz dzidziusia, to będzie razem ze mną w pokoju spał" no słodkie to było ale odp, że raczej nie urodzę już dzidziusia.Też bym się zapisała, ale boje się że wysikam jedna kreskę
oczywiście, zapisuje@amusedxxx jeśli nie problem, proszę o wpisanie mnie 26.02.24. Mam dwa pinki, użyje sobie