reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Dzien dobry w czwartek. Jak tam po walentynkach?? U mnie poszlo jak zaplanowałam. Teraz czekanie na efekty😉 może prezent na urodzinki 😍
Ja miałam totalne zaskoczenie. Mój mężu to zerowy romantyk, walentynek nie obchodzimy, a on wyskoczył mi z bukietem róż. Zamurowało mnie tak, że nie mogłam słowa z siebie wykrztusić 🙈 wycedziłam jakieś dzięki i nie mogłam się odwiesić przez 10 minut 😆
Wieczorem puściliśmy sobie Grę o tron, trochę przytulasków i to tyle 😊

Ostatnia edycja:
Po walentynkach już;) u nas była sposobność na seks, ale w tej mojej głowie że jak już po owu to po co seks jest takie zle. Pogadaliśmy sobie i smacznie usnęłam.

Ja teoretycznie zniknęłam ale coś tam was dalej podczytuje. Miałam dzisiaj echo serca i w gratisie do wszystkich innych problemów wykryli mi umiarkowana niedomykalność zastawki trójdzielnej. Więc siedzę sobie i czytam czy to niebezpieczne, czy ciąża przy tym będzie ok itp. Czy ktoś może też ma takie problemy?

reklama
Do góry