reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
A ja mam dziś doła trochę.
Bo mam wrażenie że nigdy nam się to nie uda.
Przeraża mnie ta myśl.
Bardzo tego pragnę.
Nigdy nie zobaczyłam tej drugiej kreski ,jak robię testy to jak głupia szukam jej pod każdym kątem a jej nie ma. I co okres to taki żal że czemu zaś to samo.😒

Też tak macie że w głowie jest już ułożony plan jakby wyglądał pokój dziecka ?
Nie mogę się doczekać tego momentu aż będzie mi dane ten pokoik dla tego maluszka urządzić ❤️
Ja to raczej w głowie układałam jak to będzie jak zostanę bezdzietną lambodziara 😉 Raczej planowałam, że w pokoju dziecka zrobię garderobo-graciarnie🙂

Ja to raczej w głowie układałam jak to będzie jak zostanę bezdzietną lambodziara 😉 Raczej planowałam, że w pokoju dziecka zrobię garderobo-graciarnie🙂
to ja to samo robię. Myślę, że będę leżeć na wakacjach i nie będę musiała nikomu życia poświęcać.
Wiadomo, ze bym chciała... ale nie mam zamiaru wszystkich swoich najlepszych lat spędzić tylko na płaczu i niespełnionym pragnieniu. Już to życie okres-owulacja-okres od lat mnie dobija. Nie chce już się ciągle smucić i załamywać. Będę fun aunt dla mojego bratanka :)

Ja standardowo okres (pisałam o tym) i proszę o jeszcze jeden termin na 27 bo zdążę drugi raz w tym miesiącu spróbować zatestować.
Oczywiście wczoraj rano siknełam na easyhome No ale bielutki z cieniem (miałam nadzieje) ale dziś już po ptokach 🤣
A to wybacz, musiałam nie zarejestrować 🙈 już zapisuje, oby na koniec lutego pykło 🤞🏻

Ostatnia edycja:
Robiła któraś z Was (w sensie nie osobiście 😆) badanie nasienia w InviMed? Ile tam czas oczekiwania na wyniki? Te 4-6 dni roboczych z ich strony są realne? Może szybciej? Nie jestem cierpliwa, niestety. 💩🙈

A ja mam dziś doła trochę.
Bo mam wrażenie że nigdy nam się to nie uda.
Przeraża mnie ta myśl.
Bardzo tego pragnę.
Nigdy nie zobaczyłam tej drugiej kreski ,jak robię testy to jak głupia szukam jej pod każdym kątem a jej nie ma. I co okres to taki żal że czemu zaś to samo.😒

Też tak macie że w głowie jest już ułożony plan jakby wyglądał pokój dziecka ?
Nie mogę się doczekać tego momentu aż będzie mi dane ten pokoik dla tego maluszka urządzić ❤️
Doskonale Cię rozumiem. Ja wczoraj miałam doła kompletnego, myśli dokładnie takie jak u Ciebie. I też wiecznie szukam cieni 🫣 nawet dzisiaj jak wysikałam w 11dpo negatyw to nadal myśle że kto wie, może jednak okres nie nadejdzie jutro. Ale z drugiej strony też dobrze wiem, że się nie udało. Taka złudna nadzieja.
I też już mam plany, wizje. Myśle, że właśnie to wyobrażanie sobie tego życia z bobasem daje mi jeszcze jakąś siłę, żeby się dalej starać i nie rzucić tego wszystkiego w kąt. Ja czasami nawet kupuje dzieciowe rzeczy 🙈

reklama
Luty luty, podkuj buty.

Kurde tak się zastanawiam. Dzisiaj przyjdzie pakiet do pobrania wymazu na trombofilię. I teraz zagwozdka - mogę go pobrać dzisiaj i od razu odesłać? Będzie wtedy to leżało kilka dni, bo pewnie w poniedziałek dopiero dotrze do laboratorium. Nic się z tym nie stanie?
myślę, ze jakby to był problem to by nie robili pakietów wysyłkowych i by kazali wysyłać w określone dni. Poza tym być może pracują w weekend - ostatnio dzwoniłam do diagnostyki, bo czekałam na jeden wynik, którego pilnie potrzebowałam i dowiedziałam się, ze oni tam w łanach pracują każdego dnia poza dniami ustawowo wolnymi od pracy.

Do góry