reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Dzięki za radę chyba zacznę stosować bo też mam niskie amh .
A nikt o tym nic nie powiedział
Ja spotkałam się z takimi zaleceniami dopiero ostatnio i również, niestety, przez tyle lat nikt nie zwrócił mi na ten temat uwagi (wcześniej brałam tylko 2x 100mg/dzień, ale to bez zaleceń lekarskich).

nawet mi nie gadaj, mam rzeczy w koszyku i nawet mam wymyślone jak przekażę tą informację naszym rodzicom. Wszystko zaplanowałam ale ciąży brak 😜 a też żyjecie nadzieję w płodne dni że tym razem się uda a jak jest po owu to macie depresje bo czujecie że się nie udało :p
Mam tak od września. A jak już widzę po domniemanej owu taki śluz zwiastujacy okres wściekam się 😢 ja w marzeniach jestem na etapie pakowania się do szpitala do porodu ahaha i np lubię chodzić do lampka i zawsze trafiają mi się takie malutkie chlopczykowe ubranka, chociaż mnie korci ich nie kupuje :/

Od listopada i pierwotny termin miałam na połowę lutego, ale dwa tygodnie temu udało mi się przyspieszyć termin, na wczoraj.
On przyjmuje w Krakovi tak?
(Tak wyczytałam w necie)
Tak się zastanawiam czy się nie zapisać do niego
Bo niby mam tą swoją ginekolog ale czy ona mnie dalej jakoś sensownie poprowadzii to nie wiem.

Zrobiłam wczoraj badania krwi. No i znów wychodzi, że mam mieć dietę;) czy Waszym zdaniem witaminę d trzeba podciągnąći tsh obnizyc? Biorę 2 tys j witaminy d od dłuższego czasu,a tsh 8 grudnia miałam 1.20 wynik.
Wit d 28
Morfologię i żelazo i witaminę b12 mam ładna to nie wstawiam zdjecia

Załączniki

• Screenshot_20240201_120428_Samsung Notes.jpg
    Screenshot_20240201_120428_Samsung Notes.jpg
    280,4 KB · Wyświetleń: 92
  • Screenshot_20240201_120354_Samsung Notes.jpg
    Screenshot_20240201_120354_Samsung Notes.jpg
    339,2 KB · Wyświetleń: 90
@wrobelmm czyli przenosicie się do doktora W. i in vitro w KrKOvi? Cieszę się że ta wizyta Cię uspokoiła :) a co z Twoim obecnym lekarzem? Robisz ghosting czy będziesz tłumaczyć zmianę planów? ;)

reklama
U mnie dzisiaj depresja miesza się z ekscytacją. Z jednej strony chciałabym już czekać na testowanie i strasznie mnie dobija, że znowu jestem na początku drogi. A z drugiej cieszę się, że wzięłam się za badania (właśnie włożyłam do paczkomatu wymaz na trombofilie) no i dzisiaj zaczynamy przeprowadzać się do nowego mieszkania. Taki rollercoaster emocjonalny
Moze akurat teraz zaskoczy jak to mówią do nowego mieszkania nowe zycie 🤞

Ja akurat te badania mam za sobą po 1 stracie

Do góry