reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Ja bardziej myślę, żeby jej nie zranić swoimi uczuciami względem mojej sytuacji 🙈
Uważam, że absolutnie masz prawo do wyrażania swoich uczuć i emocji. Skoro ona „chce” ale nic nie robi w tym kierunku, to dość jasno pokazuje, że jest to dla niej drugorzędny temat, który nie wiąże się dla niej z takimi emocjami, jak ma to miejsce w Twoim, moim czy naszym - staraczkowym, przypadku. Może kiedyś przyjdzie moment, w którym i ona postanowi się diagnozować - wówczas będzie wiedziała, że przetarłaś już szlaki i będzie mogła przyjść z pytaniami albo zajdzie w ciążę bez tego albo nie będzie miała dzieci ani diagnostyki - z wyboru, bo i do tego ma prawo :)

@Charlotte9 a co u Was? Macie już plany jaki protokół?
Ale miło że pytasz 🥹😘 Niestety jeszcze jesteśmy przed wizytą, odliczam godziny do poniedziałku 😂 troche nam się skomplikowało bo miałam przed wizytą w klinice wszystkie wyniki wysłać do immuno żeby dał jakieś zalecenia ale czekamy nadal na ostatnie wyniki kariotypów, w każdym razie mega się jaram tą wizytą i bez bombelka z niej nie wyjdę 🤣🤣 (żart ofc)

A i melduję że usg piersi dziś zrobione 😁 Dziękuję Wam za motywację i kopniaka, gdybyście mnie nie cisnęły to bym się wcaaaale nie spieszyła z tym badaniem 🙈 Na szczęście wszystko jest ok, jeszcze poszłam do jakiegoś nowego lekarza i był taaaaaki przystojny że mi szczęka opadła na wejściu i nie mogłam przestać się uśmiechać- jak kretynka jakaś 🤣 Mam jakiegoś farta do przystojnych lekarzy szczególnie gin, szkoda tylko że mnie onieśmielają i nie zachowuje się wtedy normalnie 😂

Ale miło że pytasz 🥹😘 Niestety jeszcze jesteśmy przed wizytą, odliczam godziny do poniedziałku 😂 troche nam się skomplikowało bo miałam przed wizytą w klinice wszystkie wyniki wysłać do immuno żeby dał jakieś zalecenia ale czekamy nadal na ostatnie wyniki kariotypów, w każdym razie mega się jaram tą wizytą i bez bombelka z niej nie wyjdę 🤣🤣 (żart ofc)
Trzymam kciuki żebyś wyszła w takim razie w poniedziałek zadowolona :) ale widzę że podekscytowanie jest, super 🤩 a kiedy robiliście kariotypy? Ja czekałam jakoś miesiąc na wyniki.

reklama
Dokładnie! Zwłaszcza, że niektórzy jeszcze często zadają wtedy moje drugie "ulubione" pytanie czyli "a Wy kiedy?" 😑
Noo albo rady w stylu: tyle czekacie a pozniej bedziecie sie dziwić, ze bez dziecka zostaniecie. Kocham te rodzinne porady, czasem mam im ochote wykrzyczeć co się dzieje ale pozniej beda kolejne rady co powinnismy zrobic i tego chyba sie boje jeszcze bardziej 😒

Do góry