reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Któraś pytała o badanie białko c i s, więc z ciekawości sprawdziłam sobie w mój pakiet i wygląda na to że mogę sobie za darmo w medi zrobić. Teraz trzymajcie kciuki żeby mi ktoś to przepisał…. :)
ja tez mam to u siebie w pakiecie. Co planujesz powiedzieć, żeby dostać skierowanie? Ja mam za godzine wizytę i właśnie się zastanawiam co tam zaczarować :D i jeszcze bym chciała na witaminę b i witaminę D :D

Ludzie to nie mają za grosz empatii. Wspólczuje Wam Dziewczyny :( życie bywa takie niesprawiedliwe.
Ja też sie boje, ze nie bede umiala cieszyć się z ciaz nawet tych, ktorzy są mi bliscy. Ktoś kto nigdy nie doświadczył problemów z płodnością to tego bólu drugiej strony nigdy nie zrozumie
Dokładnie! Zwłaszcza, że niektórzy jeszcze często zadają wtedy moje drugie "ulubione" pytanie czyli "a Wy kiedy?" 😑

ja tez mam to u siebie w pakiecie. Co planujesz powiedzieć, żeby dostać skierowanie? Ja mam za godzine wizytę i właśnie się zastanawiam co tam zaczarować :D i jeszcze bym chciała na witaminę b i witaminę D :D
Właśnie przejdę się do internisty jakiegoś bo oni z reguły przy wizytach na żywo nie odmawiali mi badań. Powiem że chce poszerzyć diagnostykę, bo zrobiłam badania na trombo i coś tam mi źle wyszło (nie mam wyników jeszcze, ale na bank coś wyjdzie :D)

Właśnie przejdę się do internisty jakiegoś bo oni z reguły przy wizytach na żywo nie odmawiali mi badań. Powiem że chce poszerzyć diagnostykę, bo zrobiłam badania na trombo i coś tam mi źle wyszło (nie mam wyników jeszcze, ale na bank coś wyjdzie :D)
dobra to wykorzystam ten patent i dam znać, czy zadziałało :p

Pakiet medyczny :) wczoraj jak byliśmy u androloga i siedziałam koło recepcji to praktycznie wszyscy realizowali wizyty i badania właśnie na allianz/PZU i się zaczęłam zastanawiać czy by to nie miało większego sensu zamiast ten beznadziejny Luxmed :)
Ja miałam pakiet medyczny z PZU kosztował 190 zł i szału nie było. Ginekolog tylko 4 wizyty w roku i okrojona ilość badań. Jak ktoś dużo chodził po różnych lekarzach, albo potrzebował szybko przeanalizować wyniki to nie było problemu i się opłacało, ale tak jak ja w ogóle nie choruję to tak średnio.

reklama
Do góry