reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Któraś pytała o badanie białko c i s, więc z ciekawości sprawdziłam sobie w mój pakiet i wygląda na to że mogę sobie za darmo w medi zrobić. Teraz trzymajcie kciuki żeby mi ktoś to przepisał…. :)
ja tez mam to u siebie w pakiecie. Co planujesz powiedzieć, żeby dostać skierowanie? Ja mam za godzine wizytę i właśnie się zastanawiam co tam zaczarować :D i jeszcze bym chciała na witaminę b i witaminę D :D

Ludzie to nie mają za grosz empatii. Wspólczuje Wam Dziewczyny :( życie bywa takie niesprawiedliwe.
Ja też sie boje, ze nie bede umiala cieszyć się z ciaz nawet tych, ktorzy są mi bliscy. Ktoś kto nigdy nie doświadczył problemów z płodnością to tego bólu drugiej strony nigdy nie zrozumie
Dokładnie! Zwłaszcza, że niektórzy jeszcze często zadają wtedy moje drugie "ulubione" pytanie czyli "a Wy kiedy?" 😑

ja tez mam to u siebie w pakiecie. Co planujesz powiedzieć, żeby dostać skierowanie? Ja mam za godzine wizytę i właśnie się zastanawiam co tam zaczarować :D i jeszcze bym chciała na witaminę b i witaminę D :D
Właśnie przejdę się do internisty jakiegoś bo oni z reguły przy wizytach na żywo nie odmawiali mi badań. Powiem że chce poszerzyć diagnostykę, bo zrobiłam badania na trombo i coś tam mi źle wyszło (nie mam wyników jeszcze, ale na bank coś wyjdzie :D)

Właśnie przejdę się do internisty jakiegoś bo oni z reguły przy wizytach na żywo nie odmawiali mi badań. Powiem że chce poszerzyć diagnostykę, bo zrobiłam badania na trombo i coś tam mi źle wyszło (nie mam wyników jeszcze, ale na bank coś wyjdzie :D)
dobra to wykorzystam ten patent i dam znać, czy zadziałało :p

Pakiet medyczny :) wczoraj jak byliśmy u androloga i siedziałam koło recepcji to praktycznie wszyscy realizowali wizyty i badania właśnie na allianz/PZU i się zaczęłam zastanawiać czy by to nie miało większego sensu zamiast ten beznadziejny Luxmed :)
Ja miałam pakiet medyczny z PZU kosztował 190 zł i szału nie było. Ginekolog tylko 4 wizyty w roku i okrojona ilość badań. Jak ktoś dużo chodził po różnych lekarzach, albo potrzebował szybko przeanalizować wyniki to nie było problemu i się opłacało, ale tak jak ja w ogóle nie choruję to tak średnio.

reklama
Do góry