KaMaLi
Fanka BB :)
Mam ten sam vibeJeżu kochany, dajcie mi tego ciąża w końcu żebym ta wizja macierzyńskiego była już bliżej niż dalej. Tak mnie ta moja robota wkurza ostatnio
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam ten sam vibeJeżu kochany, dajcie mi tego ciąża w końcu żebym ta wizja macierzyńskiego była już bliżej niż dalej. Tak mnie ta moja robota wkurza ostatnio
No właśnie wczoraj w klinice pobierali mi krew bo przed punkcja potrzebują i sód , chlorki i potas również mi badali i jest ładnie w górnej normie, więc już nie wiem czemu tak się zadziało.Wprowadź postas i był jeszcze kakis jeden pierwiastek, ale nie pamiętam. Oczywiście zapomniałam która z Was sprzedała te informacje na forum mądra głowo zgłoś się i pomóż koleżance
Taaaaak. Jakbym tego 19 wysikała dwie kreski, to nie musiałabym wracać do tego obozu pracy...Jeżu kochany, dajcie mi tego ciąża w końcu żebym ta wizja macierzyńskiego była już bliżej niż dalej. Tak mnie ta moja robota wkurza ostatnio
Ja na tym z yango miałam dokładnie tak samo. Skaczące powieki i fascykulacje. Przy MagneB6 forte tak nie mam. Ogólnie warto wybierać lek, a nie suplement diety. Magne B6 jest właśnie lekiem. Jeszcze od siebie polecam kąpiele w soli Epsom (ważne żeby było oznaczenie CZDA), tutaj jest wchłanianie transdermalne.Dziewczyny jaki magnez polecacie oprócz tego z yango? Właśnie mi się on kończy ale coś źle na mnie działa. Zawsze myślałam że od niedoboru magnezu może oko dziwnie pulsować i są skurcze tak ja ma po zjedzeniu prawie całego opakowania takie objawy.
ja używam cytrynian magnezu z solgar i jestem bardzo zadowolonaDziewczyny jaki magnez polecacie oprócz tego z yango? Właśnie mi się on kończy ale coś źle na mnie działa. Zawsze myślałam że od niedoboru magnezu może oko dziwnie pulsować i są skurcze tak ja ma po zjedzeniu prawie całego opakowania takie objawy.
Właśnie wróciłam - stymulacja działa! Mamy pęcherzyki ładnie widoczne i to w obu jajnikach kontynuujemy leki bez zmian i kontrola w poniedziałek. (TA) położna zakłada, że punkcja może być już w środę (lekarz będzie się określał w poniedziałek).@wrobelmm jak tam wizyta dzisiaj?
Mam wynikiLudzie tak mowia bo nigdy nie byli w takiej sytuacji jak my . Mnie to juz czasami nawet nie chce sie tlumaczy.
A bylas na becie?
Przykro mi, że znowu to samoMam wyniki
Czyli jednak intuicja Cię nie zawiodła, przykro mi Dobrze, że zdecydowałaś się sprawdzić sytuacje mimo wszystko, na pewno to pomoże w dalszej diagnostyce. A jak się czujesz?Mam wyniki
Przykro mi ogarnij jakiegoś sensownego lekarza, który nie zbagatelizuje Twoich biochemów i zacznie jakąś diagnostykę. Trzymaj sięMam wyniki