reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

reklama
Wprowadź postas i był jeszcze kakis jeden pierwiastek, ale nie pamiętam. Oczywiście zapomniałam która z Was sprzedała te informacje na forum 🤦🏻‍♀️ mądra głowo zgłoś się i pomóż koleżance 😊
No właśnie wczoraj w klinice pobierali mi krew bo przed punkcja potrzebują i sód , chlorki i potas również mi badali i jest ładnie w górnej normie, więc już nie wiem czemu tak się zadziało. 🤷

Dziewczyny jaki magnez polecacie oprócz tego z yango? Właśnie mi się on kończy ale coś źle na mnie działa. Zawsze myślałam że od niedoboru magnezu może oko dziwnie pulsować i są skurcze tak ja ma po zjedzeniu prawie całego opakowania takie objawy.
Ja na tym z yango miałam dokładnie tak samo. Skaczące powieki i fascykulacje. Przy MagneB6 forte tak nie mam. Ogólnie warto wybierać lek, a nie suplement diety. Magne B6 jest właśnie lekiem. Jeszcze od siebie polecam kąpiele w soli Epsom (ważne żeby było oznaczenie CZDA), tutaj jest wchłanianie transdermalne.

Dziewczyny jaki magnez polecacie oprócz tego z yango? Właśnie mi się on kończy ale coś źle na mnie działa. Zawsze myślałam że od niedoboru magnezu może oko dziwnie pulsować i są skurcze tak ja ma po zjedzeniu prawie całego opakowania takie objawy.
ja używam cytrynian magnezu z solgar i jestem bardzo zadowolona

@wrobelmm jak tam wizyta dzisiaj? :)
Właśnie wróciłam - stymulacja działa! Mamy pęcherzyki ładnie widoczne i to w obu jajnikach 💪 kontynuujemy leki bez zmian i kontrola w poniedziałek. (TA) położna zakłada, że punkcja może być już w środę (lekarz będzie się określał w poniedziałek).

Załączniki

• Screenshot_20240208_175039.jpg
    Screenshot_20240208_175039.jpg
    149,4 KB · Wyświetleń: 220
reklama
Do góry