reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Całkiem nieźle 🙂 wczoraj późno wróciłam od rodziców 🙈 byłam tam od piątku 🙂 Spędziłyśmy fajnie czas (siostra też przyjechała), trochę zresetowałam głowę i oczyściliśmy sporo atmosfery 🙂. Nie wiem kiedy i szykuje się jakaś owulacja 🙈 przynajmniej tak wygląda i tak czuję 🙂 we wtorek wizyta, także zobaczymy 🙂. Wychowawczy mam teraz do końca lipca, łapie głęboki wdech i działamy 🙂

reklama
Wy kochane o mnie myślicie 🙂 a ja cały dłuuugi weekend śmieszkuję, wspominam dzieciństwo i świruje pawiana 🙈 Zgłaszam się ! Wróciłam 🙂 działam i idę do przodu 😘🥰
Bardzo się cieszymy, nie ma jak to dawka pozytywnej energii. Pewnie, że o Tobie myślimy Twoje pozytywne nastawienie jest bardzo budujące 😄

Wy kochane o mnie myślicie 🙂 a ja cały dłuuugi weekend śmieszkuję, wspominam dzieciństwo i świruje pawiana 🙈 Zgłaszam się ! Wróciłam 🙂 działam i idę do przodu 😘🥰
super, że fajnie spędzasz czas 😃 i super, że wracasz, przyda się ten wiecznie pozytywny głos na forum, cokolwiek by się nie działo 😊🧡

ja pytałam! I wszystkie żeście mnie olały 😜🤪😅
Ja widziałam ale nie miałam nic sensownego do powiedzenia w tym temacie, ale nie że olałam z premedytacją 😆 W ogóle w temacie skierowań, przejrzałam dzisiaj zakres świadczeń w luxmedzie dla mojego pakietu i wyczytałam, że skierowanie na badania laboratoryjne mogę mieć od lekarza z zewnątrz 🤯 czemu ja o tym wcześniej nie wiedziałam 🫣

Ja widziałam ale nie miałam nic sensownego do powiedzenia w tym temacie, ale nie że olałam z premedytacją 😆 W ogóle w temacie skierowań, przejrzałam dzisiaj zakres świadczeń w luxmedzie dla mojego pakietu i wyczytałam, że skierowanie na badania laboratoryjne mogę mieć od lekarza z zewnątrz 🤯 czemu ja o tym wcześniej nie wiedziałam 🫣
Brzmi dobrze ☺️

Dziewczyny jaki magnez polecacie oprócz tego z yango? Właśnie mi się on kończy ale coś źle na mnie działa. Zawsze myślałam że od niedoboru magnezu może oko dziwnie pulsować i są skurcze tak ja ma po zjedzeniu prawie całego opakowania takie objawy.

reklama
Dziewczyny jaki magnez polecacie oprócz tego z yango? Właśnie mi się on kończy ale coś źle na mnie działa. Zawsze myślałam że od niedoboru magnezu może oko dziwnie pulsować i są skurcze tak ja ma po zjedzeniu prawie całego opakowania takie objawy.
Wprowadź postas i był jeszcze jakiś jeden pierwiastek, ale nie pamiętam. Oczywiście zapomniałam która z Was sprzedała te informacje na forum 🤦🏻‍♀️ Mądra Głowo zgłoś się i pomóż koleżance 😊

Ostatnia edycja:
Do góry