reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Całkiem nieźle 🙂 wczoraj późno wróciłam od rodziców 🙈 byłam tam od piątku 🙂 Spędziłyśmy fajnie czas (siostra też przyjechała), trochę zresetowałam głowę i oczyściliśmy sporo atmosfery 🙂. Nie wiem kiedy i szykuje się jakaś owulacja 🙈 przynajmniej tak wygląda i tak czuję 🙂 we wtorek wizyta, także zobaczymy 🙂. Wychowawczy mam teraz do końca lipca, łapie głęboki wdech i działamy 🙂

reklama
Wy kochane o mnie myślicie 🙂 a ja cały dłuuugi weekend śmieszkuję, wspominam dzieciństwo i świruje pawiana 🙈 Zgłaszam się ! Wróciłam 🙂 działam i idę do przodu 😘🥰
Bardzo się cieszymy, nie ma jak to dawka pozytywnej energii. Pewnie, że o Tobie myślimy Twoje pozytywne nastawienie jest bardzo budujące 😄

Wy kochane o mnie myślicie 🙂 a ja cały dłuuugi weekend śmieszkuję, wspominam dzieciństwo i świruje pawiana 🙈 Zgłaszam się ! Wróciłam 🙂 działam i idę do przodu 😘🥰
super, że fajnie spędzasz czas 😃 i super, że wracasz, przyda się ten wiecznie pozytywny głos na forum, cokolwiek by się nie działo 😊🧡

ja pytałam! I wszystkie żeście mnie olały 😜🤪😅
Ja widziałam ale nie miałam nic sensownego do powiedzenia w tym temacie, ale nie że olałam z premedytacją 😆 W ogóle w temacie skierowań, przejrzałam dzisiaj zakres świadczeń w luxmedzie dla mojego pakietu i wyczytałam, że skierowanie na badania laboratoryjne mogę mieć od lekarza z zewnątrz 🤯 czemu ja o tym wcześniej nie wiedziałam 🫣

Ja widziałam ale nie miałam nic sensownego do powiedzenia w tym temacie, ale nie że olałam z premedytacją 😆 W ogóle w temacie skierowań, przejrzałam dzisiaj zakres świadczeń w luxmedzie dla mojego pakietu i wyczytałam, że skierowanie na badania laboratoryjne mogę mieć od lekarza z zewnątrz 🤯 czemu ja o tym wcześniej nie wiedziałam 🫣
Brzmi dobrze ☺️

Dziewczyny jaki magnez polecacie oprócz tego z yango? Właśnie mi się on kończy ale coś źle na mnie działa. Zawsze myślałam że od niedoboru magnezu może oko dziwnie pulsować i są skurcze tak ja ma po zjedzeniu prawie całego opakowania takie objawy.

reklama
Dziewczyny jaki magnez polecacie oprócz tego z yango? Właśnie mi się on kończy ale coś źle na mnie działa. Zawsze myślałam że od niedoboru magnezu może oko dziwnie pulsować i są skurcze tak ja ma po zjedzeniu prawie całego opakowania takie objawy.
Wprowadź postas i był jeszcze jakiś jeden pierwiastek, ale nie pamiętam. Oczywiście zapomniałam która z Was sprzedała te informacje na forum 🤦🏻‍♀️ Mądra Głowo zgłoś się i pomóż koleżance 😊

Ostatnia edycja:
Do góry